14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportTiberiu Ghioane a marcat pentru Dinamo Kiev

Tiberiu Ghioane a marcat pentru Dinamo Kiev

Mijlocaşul român Tiberiu Ghioane a marcat un gol în partida pe care echipa sa, Dinamo Kiev, a câştigat-o în deplasare, cu 3-0, pe terenul formaţiei Cernomoreţ Odessa, într-o partidă din etapa a opta a campionatului Ucrainei. Eremenko a deschis scorul în minutul 9, iar Ghioane a majorat diferenţa de pe tabelă în minutul 28. Kravets a stabilit scorul final în minutul 46. Românul a fost titular şi a evoluat pe toată durata partidei. Pe lângă faptul că a înscris, a pasat decisiv la primul gol al celor de la Dinamo Kiev. În urma acestei reuşite, Ghioane a ajuns la golul cu numărul trei, marcat pentru Dinamo Kiev în această ediţie de campionat.
 Într-o altă partidă, echipa antrenată de Mircea Lucescu, Şahtior Doneţk, a înregistrat un nou semieşec, 0-0, pe terenul lui Arsenal Kiev. La oaspeţi, Răzvan Raţ a fost titular şi a evoluat până în minutul 75. Şahtior Doneţk ocupă un ruşinos loc 11, la 13 puncte distanţă de lidera Metalurg Doneţk.
Într-o altă partidă, Vorskla Poltava a învins pe Dnepr Dnepropetrovsk cu 1-0 (Dmitri ’63). La oaspeţi, atacantul român Ionuţ Mazilu nu a fost inclus în lot.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS