10.6 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportMarica a înscris pentru Stuttgart

Marica a înscris pentru Stuttgart

Atacantul român Ciprian Marica a marcat un gol în meciul pe care formaţia sa, VfB Stuttgart, l-a câştigat duminică, pe teren propriu, cu scorul de 3-1, în faţa echipei Karlsruhe, în etapa a 5-a a primei ligi germane. Marica a intrat pe teren în minutul 70, în locul lui Cacau, şi a marcat în minutul 87. Celelalte goluri ale echipei VfB Stuttgart au fost înscrise de Khedira (’22) şi Gomez (’68). Pentru Karlsruhe a înscris Freis, în minutul 8.
Într-o altă partidă disputată duminică în runda a 5-a a Bundesligii, adversara echipei Rapid Bucureşti din Cupa UEFA, VfL Wolfsburg, a învins-o, cu 3-0, pe Hamburg SV, formaţia care joacă împotriva grupării AFC Urziceni în cea de-a doua competiţie fotbalistică europeană intercluburi. Golurile gazdelor au fost marcate de Dejagah (’15), Madlung (’22) şi Grafite (’29).
Antrenorul „lupilor“, Felix Magath, a folosit următorii jucători: Benaglio – Riether, Madlung, Barzagli, M. Schafer – Josue – Hasebe (Saglik ’66), Dejagah (Santana ’52), Gentner (Zaccardo ’82) – Misimovic, Grafite.
Hamburg a aliniat următoarea echipă: Rost – Demel, Alex Silva, Mathijsen, Atouba – Jarolim, De Jong, Trochowski (Petric ’65), Boateng (Pitroipa ’29) – Guerrero, Olic (T. Neves ’82).
Wolfsburg va juca în turul I al Cupei UEFA cu Rapid, în timp ce Hamburg va întâlni AFC Urziceni. În partidele tur, disputate în Germania, Rapid a fost învinsă la limită, cu 1-0, în timp ce ialomiţenii au obţinut un rezultat de egalitate, scor 0-0. Partidele tur se vor disputa pe 2 octombrie.
Tot duminică, nou-promovata Hoffenheim a zdrobit-o pe Borussia Dortmund, cu 4-1, golurile fiind marcate de Ibisevici (‘4, ’47), Salihovici (’25), Carlos Eduardo (’67), respectiv Santana (’90). După disputarea a cinci etape din Bundesliga, Hoffenheim se situează pe locul secund, cu zece puncte, cu un punct mai puţin decât lidera Schalke 04.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS