10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportGladiatorul Daniel Oprea, fără adversari

Gladiatorul Daniel Oprea, fără adversari

Elevul lui Costel Torcea, de la Gladiator-Armata Craiova, este noul campion naţional la culturism clasic. Oprea cucerise în primăvară titlul balcanic la această categorie.

Culturistul craiovean Daniel Oprea, legitimat la clubul CS Gladiator – Armata, şi-a reconfirmat valoarea. Sportivul pregătit de Costel Torcea a obţinut sâmbătă, la Râmnicu Vâlcea, titlul de campion naţional la culturism clasic pentru sportivi cu înălţimea sub 1,75 m, după ce în ultimii doi ani ieşise vicecampion naţional. „Daniel a fost cel mai bun competitor la categoria sa. A încântat toţi spectatorii, chiar şi pe doi dintre prietenii noştri care ne sprijină financiar, Petre Popa şi Robert Iriza. Să nu uităm că în luna aprilie a acestui an a cucerit titlul balcanic la culturism clasic“, a spus maestrul Torcea despre elevul său, care este ofiţer în cadrul MApN.

Reţeta succesului: prazul oltenesc

Întrebat de toată lumea la Vâlcea care este reţeta succesului culturiştilor de la CS Gladiator – Armata Craiova, Torcea a răspuns: „Consumul exagerat al unui aliment tradiţional oltenesc, mai precis, praz“.
Luna viitoare, doi dintre culturiştii de la CS Gladiator – Armata, Cristi Firică şi Costel Torcea, vor participa la prima competiţie internaţională găzduită de România. Concursul se va desfăşura la Timişoara, în sistem open, cu participarea sportivilor din 10 ţări. Campion absolut la culturism în 2008, Firică va concura la seniori, iar Torcea, la categoria peste 40 de ani.
Performanţele bune ale culturiştilor craioveni nu i-au lăsat indiferenţi pe oficialii federali. Drept urmare, în 2009, Alina Duţă, Cristi Firică, Daniel Oprea şi antrenorul lor, Costel Torcea, vor reprezenta România la Campionatul European. 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS