Acasă Sport Meci de foc la Severin

Meci de foc la Severin

FC Drobeta – CS Municipal
Stadionul „Municipal“
, astăzi, ora 11.00.
Formaţii probabile:
FC Drobeta:
Hârsu – Stroe, Amzucu, I. Gheorghe, Trofin – Moutinho, Mitici, Păun, Poenaru – Jenaru, Bârză. Antrenor: Iulian Mihăescu.
CS Municipal: Perianu – Goge, C. Dinu, Vişa, Kutlacek – Dobre, Labun, Câju, Gârlă – Grecu, Stromajer. Antrenor: Nikola Ilievski.
Vor arbitra: Cristina Dorcioman – Irina Mârţ, Elena Muşetoiu.

CSM Vâlcea vrea toate punctele în disputa cu FC Drobeta pentru a reveni în cursa pentru promovare 

FC Drobeta şi CSM Vâlcea joacă astăzi un meci extrem de important, după ce ambele combatante au anunţat, la debutul sezonului, că ţintesc promovarea în primul eşalon. Socoteala de acasă nu s-a potrivit însă cu cea din campionat, iar cele două echipe din Oltenia trag tare pentru a se apropia de podium. În aceste condiţii, echipa care va pierde astăzi se va îndepărta de locurile fruntaşe, în timp ce un eventual rezultat de egalitate nu ar avantaja pe nimeni.
CS Municipal vine după două rezultate pozitive, victorii în Cupa României cu FC Caracal şi în campionat, cu IS Câmpia Turzii. În schimb, FC Drobeta a contabilizat un eşec dureros, 0-3, la Alba Iulia, şi se află în prezent pe locul şapte, cu o linie de clasament asemănătoare cu cea a vâlcenilor. În ediţia trecută a campionatului, municipalii s-au impus clar pe propriul teren, 4-0, şi au reuşit să obţină un punct în deplasare, 1-1. Gruparea din Zăvoi va reveni la Severin peste patru zile, pentru a juca în Cupa României.

Ilievski poate fi dat afară la iarnă

De partea cealaltă, fotbaliştii severineni sunt neînvinşi acasă de un an şi jumătate. Cu toate astea, suporterii sunt supăraţi pentru că, din ultimele trei jocuri, elevii antrenorului Iulian Mihăescu au luat un singur punct. Mihăescu are în lot mai mulţi accidentaţi, Gărgălie, Ciucu, Ivan şi Gheorghe, şi va avea serioase probleme în alcătuirea formaţiei, în special în atac, acolo unde are doar trei jucători valizi: Bîrza, Fotescu şi Jenaru. „Îmi doresc foarte mult să câştigăm. Dacă vom reuşi victoria, vom aborda cu un moral bun şi partida din Cupă de miercuri“, a afirmat tehnicianul severinean.
După evoluţiile bune de săptămâna trecută, antrenorul oaspeţilor, Nikola Ilievski, speră că elevii săi vor obţine încă un rezultat pozitiv. „În Liga a II-a sunt foarte multe echipe care joacă bine, iar FC Drobeta se află printre acestea. Cunosc câteva lucruri despre această grupare, sper să conteze. Mergem la Severin să câştigăm!“, a anunţat Ilievski, care şi-a salvat postul după ce echipa sa a obţinut etapa trecută prima victorie în Zăvoi, 1-0, cu Câmpia Turzii. „Ilievski are o clauză în contract prin care putem renunţa la el dacă, la finalul turului, echipa nu este pe locurile fruntaşe“, a dezvăluit Florin Verigeanu, directorul general al grupării din Zăvoi.

Exit mobile version