Acasă Sport Dan Petrescu, îngrijorat de meciul cu Craiova

Dan Petrescu, îngrijorat de meciul cu Craiova

„Bursucul“ crede că, după deplasarea din Germania, pe Unirea o aşteaptă luni o partidă cu o încărcătură mare, aidoma celor cu Rapid şi Hamburg.

 – Felicitări pentru rezultatul de aseară din Cupa UEFA, Hamburg – Unirea Urziceni 0-0…
 – Mulţumesc, deja a şi trecut această întâlnire.
 – Urmează alt meci greu pentru Unirea, cel din campionat, cu Universitatea Craiova!
 – Va fi, într-adevăr, o partidă foarte grea pentru noi. Cu Universitatea ne aşteaptă un meci cu o încărcătură mare, aidoma întâlnirilor cu Rapid, din etapa trecută de campionat, şi cu Hamburg, din turul I al Cupei UEFA. Chiar dacă, deocamdată, Craiova este pe un loc din partea a doua a clasamentului Ligii I, este însă o echipă foarte bună. Sunt îngrijorat de acest meci care se va juca luni, la câteva zile după această partidă grea pe terenul liderului la zi din campionatul Germaniei. Abia astăzi (ieri – n.r.) ajungem acasă. La ora acestui dialog suntem în aeroportul din Germania (ieri, ora 11.00 – n.r.).

Universitatea este o formaţie foarte bună, imprevizibilă

 – Sunteţi destul de îngrijorat de meciul de luni?
 – E normal să fiu îngrijorat, am şi motive. Cum spuneam, cunosc valoarea Craiovei, o formaţie foarte bună în acest campionat şi care joacă foarte bine pe atac. Universitatea este o echipă imprevizibilă. În campionatul trecut, după ce în tur am câştigat la Craiova, am avut un meci foarte greu în retur, doar 2-2 pe terenul nostru. Sper ca luni să câştigăm în faţa Craiovei şi astfel să ne menţinem şirul victoriilor. Şi, evident, să ne menţinem astfel şi prima poziţie din clasament.
 – Având în vedere că Unirea a jucat joi seară un meci destul de epuizant, prospeţimea echipei Craiovei va fi luni superioară Unirii…
 – Rămâne de văzut. Dacă voi face şi câteva schimbări în formaţia mea, atunci nu se va întâmpla ceea ce anticipaţi.

Sper ca Unirea să câştige

 – Unirea luptă acum pe două fronturi, Cupa UEFA şi campionatul intern. Le vreţi pe amândouă?!
 – Eu acum mă gândesc doar la meciul următor, asta e preocuparea mea, partida de luni, cu Universitatea Craiova. Sper să obţinem toate cele trei puncte ale întâlnirii. Restul vom vedea.
 – Aţi urmărit meciurile Craiovei în acest început de campionat?
 – Păi, ce credeţi?
 – Presupun că da.
 – Atunci, de ce mă mai întrebaţi?! Normal, iar părerea mea despre actuala formaţie a oltenilor este foarte bună.

Exit mobile version