16.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportMeciuri grele pentru Chimia şi Armata

Meciuri grele pentru Chimia şi Armata

Dintre formaţiile craiovene din Liga a III-a, doar două vor intra în luptă în runda a şasea, programată astăzi, de la ora 17.00. După victoria de la Corabia, Chimia va întâlni pe teren propriu vecina de clasament, Muscelul Câmpulung, cu care se află la egalitate de puncte, elevii lui Gigi Ciurea având şansa, în cazul unui succes, să se apropie de podium. Oaspeţii sunt însă mai odihniţi, după ce au obţinut runda trecută o victorie la „masa verde“, pentru că adversara CFR Craiova s-a retras din campionat. Fără nici un punct, echipa transferată la Băileşti a renunţat la competiţie, toate rezultatele urmând să-i fie anulate. Meciul de la Combinat nu se anunţă uşor pentru „chimişti“, formaţia din Câmpulung fiind ambiţioasă.
Nici Armata nu va avea o misiune facilă pe stadionul „Parc“ din Balş, gazdele, cu un singur punct la activ, luptând pentru a ieşi din subsolul clasamentului. „Militarii“ vin însă după un eşec pe teren propriu, 0-1 cu FC Piteşti II, şi speră să recupereze punctele pierdute. Celelalte două formaţii craiovene din Seria a 4-a, CS Prometeu şi Gaz Metan CFR, nu au fost programate în această rundă. Meciurile lor cu Minerul Motru, respectiv Oltchim Vâlcea au fost amânate pentru 7 octombrie (ora 15.00), pentru că jucătorii de bază sunt convocaţi la naţionala de amatori a României, care săptămâna viitoare dispută, la Mogoşoaia, meciurile din preliminariile CE 2009.
În aceeaşi situaţie cu cele două formaţii din Bănie se mai află şi lidera Seriei a 5-a a eşalonului trei, Minerul Mehedinţi, care va disputa partida cu Viitorul Sânandrei tot pe 7 octombrie. Cealaltă echipă olteană din această serie, Building Vânju Mare, va întâlni astăzi, pe stadionul „Municipal“ din Orşova, pe Unirea Sânnicolau Mare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS