21.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportSperanţe de trei puncte pentru panduri

Speranţe de trei puncte pentru panduri

Echipa lui Eugen Neagoe (foto) îşi doreşte să obţină primele puncte în deplasare, pe terenul nou-promovatei Gaz Metan Mediaş.

Gaz Metan Mediaş, în ciuda statutului de nou-promovată, se anunţă un adversar incomod, reuşind acasă două remize, 2-2 cu Oţelul şi 0-0 cu FC Braşov, şi o victorie surprinzătoare, 5-1 cu FC Timişoara. Gazdele consideră vital jocul cu Pandurii, o contracandidată la retrogradare. „Meciul cu Pandurii este vital pentru noi. De la început am zis că noi ar trebui să facem un clasament separat, în care ar trebui să încadrăm cam nouă echipe. Pandurii este una dintre acele nouă echipe, la fel ca Buzăul, Iaşiul şi Farul, de la care trebuie să luăm neapărat puncte“, a declarat Cristian Pustai.
Şi Eugen Neagoe speră la cele trei puncte care ar putea propulsa echipa din zona retrogradării. „Sperăm să câştigăm. Mediaşul e o echipă bună, care în partidele de acasă nu a pierdut. A obţinut două egaluri şi a câştigat un joc la o diferenţă mare cu o echipă bună. Nu va fi deloc uşor, dar eu am mare încredere în echipă şi în jucătorii noştri şi sper să obţinem un rezultat bun duminică“, a declarat „Geană“.

Probleme în atac

Alexandru Piţurcă, Ciprian Vasilache (suspendaţi), L. Mihai şi Arrieta (accidentaţi) sunt absenţele din tabăra echipei gorjene. După ce Stromajer a fost trimis la reciclare la Vâlcea, Tilincă este, deocamdată, singurul candidat pentru postul de vârf împins. Probabil, sârbul Raskovic va fi a doua soluţie, viabilă numai pe final de joc deoarece nu este pus la punct cu pregătirea. Vasilache ar putea fi suplinit în banda dreaptă de Popete, Stângă sau Tremonti, primul având cele mai mare şanse să înceapă titular.
Neagoe nu-şi face griji pentru că are de unde alege un prim unsprezece competitiv. „Compartimentul ofensiv suferă. Sunt accidentaţi şi suspendaţi fotbalişti importanţi care ne puteau ajuta, dar avem în lot jucători care sper să evolueze bine şi să înscrie. Nu ştiu dacă Tilincă va fi titular“, a comentat Neagoe. Acesta nu se teme de un arbitraj în compensaţie pentru cei din Mediaş, după ce Colţescu le-a refuzat acestora, etapa trecută, cel puţin două lovituri de pedeapsă. „Nu mă tem de arbitraj. După părerea mea, la meciul lor cu Braşovul au fost unele faze în care Mediaşul a fost dezavantajat, dar în fotbal se mai fac şi greşeli“, a mai spus antrenorul gorjean.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS