12.6 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportTricolorii mici se consideră vinovaţi

Tricolorii mici se consideră vinovaţi

Jucătorii naţionalei de tineret a României se consideră principalii vinovaţi pentru ratarea calificării la barajul pentru Campionatul European din Suedia. Mijlocaşul Adrian Ropotan, care a greşit la golul al doilea marcat de selecţionata Ţării Galilor, a afirmat că înfrângerea este ruşinoasă.
„Cuvintele sunt de prisos. Nu avem nici o scuză. Înfrângerea este ruşinoasă, mai ales că toţi cei de la federaţie ne-au susţinut până acum şi ne-au asigurat toate condiţiile. Ne este ruşine de domnul Săndoi, pentru că a crezut în noi de la început“, a spus Ropotan.
Alt dinamovist, Gabriel Torje, susţine că jucătorii au fost imaturi pentru a obţine calificarea la baraj:  „Este cea mai grea înfrângere din cariera noastră. Ne-a fost curmat un vis. La 0-3 nu se mai pot spune foarte multe. Am fost prea imaturi pentru calificare“.
Fundaşul Sergiu Homei a precizat că el şi colegii săi au muncit degeaba. „Efectiv nu mai am cuvinte. Am muncit degeaba doi ani. Mi-a făcut plăcere să revin la Iaşi, dar îmi este foarte greu să vorbesc după acest meci. Nu îmi explic de ce nu ne-a ieşit jocul“, a declarat Homei.
Naţionala Under 21 a României a pierdut, marţi seară, cu 3-0, meciul jucat la Iaşi cu Ţara Galilor şi s-a clasat pe locul al treilea în grupa a 10-a a preliminariilor CE 2009, deoarece Franţa s-a impus în faţa Bosniei. În urma acestor rezultate, Ţara Galilor merge direct la barajul pentru turneul final, în timp ce Franţa are şansele ei, în funcţie de numărul de puncte al echipelor de pe locurile doi din celelalte grupe preliminare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS