17 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportPandurii, mai buni decât o arată clasamentul

Pandurii, mai buni decât o arată clasamentul

Conducătorii clubului gorjean consideră că echipa lui Eugen Neagoe ar merita un loc în clasament superior poziţiei retrogradante pe care se află în prezent.

După şase etape, Pandurii Târgu Jiu ocupă locul 15, primul retrogradabil, cu patru puncte acumulate. Debutul ezitant de campionat a fost scuzat de programul dificil, însă, în următoarele trei etape, gorjenii întâlnesc trei contracandidate la retrogradare, Gaz Metan Mediaş, CS Otopeni şi Gloria Buzău, şi visează la punctele care să-i scoată din subsolul Ligii I. „Suntem pe o poziţie mincinoasă, dacă este să ne uităm la lot. Cred că o să ne revenim şi o să intrăm în prima jumătate a clasamentului. E drept că am întâlnit echipe foarte bune şi am avut un început mai greu. Am făcut însă egal cu Dinamo, am câştigat cu Argeşul, încet-încet ne revenim. Şi jocul de la Steaua a fost bun, doar că nu am avut noroc. Să vedem dacă vom reuşi ceva la Mediaş. Noi ne gândim doar la primul meci şi apoi la următorul. Nu vrem să ne facem gânduri deşarte. Primul joc este cel care contează“, a declarat Tilincă.

Condescu nu mai vrea înfrângeri

Preşedintele pandurilor, Marin Condescu (foto), îşi doreşte ca echipa lui să nu piardă în următoarele trei etape şi să scape de zona retrogradabilă. „Ca să ne atingem obiectivul nu trebuie să pierdem puncte în confruntările viitoare. Cu şapte puncte în următoarele trei etape vom ieşi din subsolul Ligii I, acolo unde nu ne este locul“, a afirmat Condescu. Acesta sugerează că Neagoe are la dispoziţie un lot valoros şi nu de loc retrogradabil. „Eugen are de unde alege, are concurenţă pe posturi, el ştie care este valoarea lotului“, a mai spus Condescu.
Şi vicepreşedintele Viorel Temelescu afirmă că echipa este pe drumul cel bun şi îşi va îndeplini obiectivul, clasarea pe unul dintre locurile şase-zece, în ciuda startului greu de campionat. „Echipa noastră este pe un trend ascendent. Poate am început mai târziu campionatul. Nu suntem o formaţie de locul 15. Noi, conducătorii, suntem convinşi că ne vom atinge obiectivul. Din acest motiv am întărit anumite compartimente cu jucători cel puţin de valoarea celor pe care-i avem deja în lot“, a declarat Temelescu.

Piţurcă aşteaptă reducerea suspendării

Comisia de Apel din cadrul FRF va lua în discuţie astăzi memoriul depus de Alexandru Piţurcă. Acesta solicită reducerea suspendării de trei etape dictate de Comisia de Disciplină, după ce l-a accidentat grav pe Monel Cârstoiu de la FC Argeş. „Am depus un memoriu şi sper să fie un răspuns favorabil pentru a putea reintra la joc mai repede. Mă aştept să se mai reducă din cele trei etape, pentru că nu am mai avut nici o suspendare şi nu sunt recidivist în astfel de fapte. Se vede că a fost un accident stupid şi nu am avut nici un fel de intenţie să lovesc adversarul. O să vedem ce va fi“, a spus Piţurcă junior. Acesta a ţinut legătura telefonic cu Cârstoiu, care s-a operat la Bologna, oferindu-se să-l despăgubească pentru necazul provocat involuntar.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS