14.5 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportCSM Vâlcea a câştigat clar la Caracal

CSM Vâlcea a câştigat clar la Caracal

CS Municipal Râmnicu Vâlcea a reuşit fără probleme calificarea în faza a V-a a Cupei României. Elevii lui Nicola Ilievski s-au deplasat marţi la Caracal, pentru întâlnirea cu fosta colegă de serie, victoria fiind concludentă, 5-0. Prima repriză s-a terminat cu un scor alb, dar ultimele 45 de minute le-au aparţinut vâlcenilor.
Seria golurilor a fost deschisă de Gârlă, aflat la prima reuşită pentru gruparea din Zăvoi, fostul craiovean marcând de la marginea careului mare (’50). Peste zece minute, ex-stelistul Marius Luca a mărit diferenţa la 2-0, mingea centrată de el luând o traiectorie înşelătoare pentru portarul lui FC Caracal. Fostul „pandur“ Constantin Grecu şi-a trecut şi el numele pe lista marcatorilor, reluând în plasă o centrare venită de la Gârlă. Ultimele două reuşite i-au aparţinut lui Iosif Melcea, în minutele 70 şi 88. Singurul fotbalist vâlcean get-beget a punctat prima dată cu un şut de la marginea careului, iar apoi a finalizat din voleu o fază spectaculoasă, după ce mingea a circulat pe traseul Perianu – Nimes – Stromajer. Tehnicianul Nicola Ilievski a mizat pe următoarea echipă: Perianu – Popa, Vişa, Kutlacek, Facundo – Gârlă, Grecu, Stromajer, Labun – Dobre, Luca. Pe parcursul întâlnirii au mai intrat Nimes, Goge şi Melcea.
Aseară s-a disputat altă rundă de meciuri din cadrul fazei a IV-a a Cupei României, echipele calificate urmând să se întâlnească între ele pe 23 şi 24 septembrie pentru accederea în şaisprezecimi, fază în care vor intra în luptă şi formaţiile din prima ligă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS