22 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024

Scurte ştiri

Modă de ciocolată

Studentele de la o şcoală de design vestimentar din Germania au creat o colecţie neobişnuită. După cum informează Krone.at, toate articolele vestimentare au fost realizate din ciocolată şi zahăr, ele nefiind doar plăcute la vedere, ci şi extrem de gustoase. Manechinele Judith, Daria, Janine şi Sina au defilat în apetisantele creaţii în faţa tinerilor creatori de la Şcoala de modă şi design din Halle/Saale. Colecţia va fi prezentată şi în cadrul expoziţiei „Le Gourmet“, care se desfăşoară săptămâna aceasta la Leipzig.

Bărbaţii cer egalitate în drepturi cu femeile

În Suedia, bărbaţii se plâng de prea multele concesii acordate femeilor. Din câte se pare, picătura care a umplut paharul ar fi fost comercializarea în farmacii a unor jucării erotice. Protestele nu au vizat moralitatea gestului de a pune în vânzare jucării erotice lângă biberoane, ci bărbaţii s-au revoltat pentru că majoritatea acestora sunt adresate femeilor. Nemulţumirile reprezentanţilor sexului tare nu se opresc aici. Bărbaţii care lucrează în închisoarea din Norrköping s-au plâns că doar femeile s-au putut folosi de programul de vacanţă, datorită căruia au putut să îşi scurteze mult ziua de lucru. La lista nemulţumirilor se adaugă faptul că, în unele baruri, fetele sub 23 de ani sunt primite, iar bărbaţii nu. Lupta continuă şi în domeniul indicatoarelor stradale, unde, alături de clasicul omuleţ, în curând îşi va face apariţia o domnişoară, tot în ideea respectării egalităţii între sexe.

 

Urşi polari de culoare verde în Japonia

Trei urşi polari de la Grădina Zoologică din Nagoya, Japonia, şi-au schimbat peste noapte culoarea, spre surprinderea vizitatorilor. Din albi, ei au devenit verzi. „Oamenii continuă să ne întrebe dacă sunt bolnavi“, a povestit administratorul grădinii, Masami Kurobe. Explicaţia este însă mult mai simplă. Din cauza secetei din lunile iulie şi august, îngrijitorii parcului nu au schimbat apa din lacul în care înoată urşii. Acesta s-a umplut de alge, care s-au lipit de blana animalelor. „Problema e cum vom reuşi să le scoatem“, a mai spus Kurobe. „Înainte de sosirea iernii, urşii vor reveni la culoarea lor iniţială“, a asigurat Kurobe.

 

Naomi Watts îşi doreşte o familie numeroasă

Cunoscuta actriţă australiană Naomi Watts îşi doreşte să aibă o familie numeroasă. Deşi este însărcinată în şase luni cu al doilea copil, vedeta nu are de gând să se oprească aici. Naomi, care mai are un băieţel de un an cu Liev Schreiber, vrea să îşi pună cât mai curând planurile în aplicare, având în vedere că în această lună va împlini 40 de ani. „Credeam că o să am copii până la 30 de ani. Acum aş vrea cinci, dar e prea mult pentru cineva de vârsta mea. Vom vedea“, a declarat vedeta.

 

Teri Hatcher a descoperit secretul fericirii

Teri Hatcher, vedeta din serialul „Neveste disperate“, este convinsă că a descoperit secretul fericirii. În opinia ei, o viaţă sexuală reuşită şi consumul de ciocolată pot aduce zâmbetul pe buze. „Faceţi sex şi mâncaţi ciocolată!“, recomandă actriţa. Lista de sfaturi ale vedetei pentru o viaţă fericită continuă. „Nu vă aşezaţi pe WC-urile din toaletele publice şi nu uitaţi să trageţi apa. Viaţa e prea scurtă ca să fiţi stresaţi. Soarele va răsări şi mâine. Trebuie să credeţi că sunteţi frumoşi, că sunteţi adorabili“, a mai spus actriţa.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS