10.6 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportGreu cu adversari din prima divizie

Greu cu adversari din prima divizie

Echipele de volei de la SCM-U Craiova au pierdut meciurile de pregătire disputate în compania unor formaţii din Divizia A1.

Voleibalistele de la SCM-U Craiova s-au clasat pe locul trei la Memorialul „Gheorghe Ene“ de la Piteşti, competiţie la care au mai participat trei formaţii, Argeş Volei Piteşti (Divizia A2), Dacia Mioveni şi CSM Sibiu (ambele din Divizia A1). Conduse de pe margine de cuplul de antrenoare Daniela Mincă – Puşa Dina, craiovencele au obţinut doar o victorie, în faţa echipei gazdă, Argeş Volei Piteşti (3-1), şi au pierdut disputele cu viitoarele adversare din A1, Dacia Mioveni (3-0) şi CSM Sibiu (3-1).
În echipa SCM-U Craiova nu se mai regăsesc decât patru dintre jucătoarele care au contribuit în sezonul trecut la promovare, Paraschiv, Toma, Udubaşa şi Simovici. Aceasta din urmă se află în perioada de refacere după o operaţie suferită la genunchi. În lotul craiovean au apărut şapte jucătoare noi, dintre care patru straniere. Două sunt sârboaice, Una Pajovic şi Ana Mozgon, iar două sunt din Bulgaria, Maria Todorova şi Leva Toteva. Dintre cele patru voleibaliste străine, doar Pajovic a mai evoluat în România, la formaţia Dacia Mioveni. Celelalte trei noutăţi din lot, Corina Sturzu, Ioana Vasinca şi Raluca Bucur, provin de la Universitatea Cluj, echipă care în sezonul trecut a retrogradat în A2.
Şi formaţia masculină de volei de la SCM-U Craiova a susţinut la sfârşitul săptămânii trecute două partide de verificare, la Bucureşti, în compania prim-divizionarei Rapid. Oltenii, pregătiţi de Nicu Munteanu şi Adrian Terpea, au pierdut ambele dispute cu acelaşi scor, 3-1.

Program încărcat de amicale

Pentru că atât Divizia A1, unde joacă fetele, cât şi A2, unde evoluează băieţii de la SCM-U Craiova, debutează pe 27 septembrie, oficialii clubului au mai perfectat câteva amicale. La sfârşitul acestei săptămâni, echipa feminină va disputa meciuri de verificare la Lugoj şi Târgu Mureş, iar apoi va reveni acasă pentru o dispută cu Argeş Volei Piteşti. Voleibaliştii de la SCM-U vor lua startul, la începutul săptămânii viitoare, la un turneu amical la Zalău, alături de trei echipe din Divizia A1, Remat Zalău, Unirea Dej şi Ştiinţa Exploatări Baia Mare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU