7.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportVoleibaliştii s-au întors din cantonament

Voleibaliştii s-au întors din cantonament

Cele două formaţii de volei de la SCM-Universitatea Craiova au revenit marţi seară din cantonamentul de la Râmnicu Vâlcea. Sportivii nu vor sta decât câteva zile acasă, pentru că mâine atât echipa masculină, cât şi cea feminină vor susţine amicale în alte oraşe. Fetele, pregătite de Daniela Mincă şi Puşa Dina, se vor deplasa la Piteşti, unde vor participa la un turneu alături de formaţia gazdă, cea din Mioveni şi Rapid Bucureşti.
Voleibaliştii de la SCM-U vor susţine două meciuri de verificare, în Capitală, ambele în compania echipei Rapid Bucureşti. În cantonamentul de la Vâlcea, doar echipa feminină din Bănie a susţinut două meciuri amicale. A jucat cu Mioveni şi Sibiu, pierzând ambele partide cu 3-1.
„În cele două dispute nu am putut folosi jucătoarele străine care au venit la echipă în această vară şi de aceea nu ne sperie aceste înfrângeri“, a spus ieri Nicu Stoian, preşedintele clubului SCM, care a asistat la amicalele de la Vâlcea. Echipa feminină de la SCM-U va evolua în prima Divizie, A1, iar cea masculină în A2. Campionatul începe pe 27 septembrie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS