16.7 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportUniversitatea ţine la culorile Timişoarei

Universitatea ţine la culorile Timişoarei

Oficialii Ştiinţei sunt gata să protesteze alături de FC Timişoara, care va fi penalizată cu şase puncte în urma procesului cu Claudio Zambon, acesta revendicând însemnele grupării de pe Bega.

Pentru bănăţeni, meciul cu Universitatea Craiova va fi unul special, aceştia urmând să rămână fără şase puncte în clasament, după ce FIFA a cerut FRF să penalizeze pe FC Timişoara din cauza neaplicării în totalitate a unei decizii a Tribunalului de Arbitraj Sportiv de la Lausanne privind folosirea numelui, culorilor, istoricului şi a palmaresului. Preşedintele Mircea Sandu a anunţat ieri că este obligat să dea curs deciziei FIFA, în caz contrar, FRF riscând excluderea din competiţiile internaţionale.
Patronul timişorenilor, Marian Iancu, aflat în proces cu italianul Claudio Zambon, a ameninţat că se va retrage de la echipă, considerând că „este imposibil să te lupţi cu un sistem mafiot, pus la punct şi condus de Mircea Sandu“. Universitatea a anunţat prin vocea finanţatorului Adrian Mititelu că „Universitatea este deschisă la orice posibilitate de a o sprijini pe Poli, chiar şi printr-o formă de protest“.

Săceanu, dorit de FC Argeş

Robert Săceanu a revenit ieri la antrenamentele echipei mari, după ce şi-a reziliat înţelegerea cu Gloria Buzău. „Am revenit la Craiova, iar acum o să intru în programul lui Nicolo Napoli. Mă bucur foarte mult că pot să mă antrenez cu Ştiinţa, echipa mea de suflet“, a spus Săceanu, pentru NewsIn. „Împrumutul la Buzău a fost pentru un an, iar din vara viitoare voi deveni iarăşi jucătorul Universităţii, cu care mai am doi ani de contract. Dacă s-ar putea să revin de acum, cu atât mai bine. Se ştie că nici nu am dorit să plec“, a adăugat Săceanu, care urmează să fie declarat astăzi liber de contract.
Speranţele craioveanului că va fi rechemat la Ştiinţa s-au diminuat după ce patronul Adrian Mititelu a dezvăluit ieri că Robert Săceanu are şanse foarte mari să evolueze la FC Argeş. „Era normal ca un fotbalist precum Săceanu să se antreneze cu prima echipă, nu puteam să-l lăsăm la satelit. El întotdeauna s-a comportat exemplar faţă de acest club. Vom vedea ce va fi. Are mai multe oferte de la echipe din ţară. Prioritate are însă FC Argeş“, a anunţat Mititelu. 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

9 COMENTARII