11.7 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportMedalii europene pentru CSU Craiova

Medalii europene pentru CSU Craiova

Doi dintre reprezentanţii secţiei de orientare de la CS Universitatea Craiova, Veronica Minoiu şi Ionuţ Zîncă, au obţinut numeroase clasări pe podium la două competiţii de anvergură desfăşurate în Slovenia şi Italia. La primul concurs- „Cerkno Cup“, desfăşurat în Slovenia, Ionuţ Zîncă a obţinut două locuri I, iar Veronica Minoiu a obţinut un loc I şi două locuri II la senioare.
A doua competiţie, Cupa Ţărilor Latine, s-a ţinut în Italia, la Asiago, şi a adunat la start cei mai buni sportivi din ţări latine. Şi aici, Ionuţ Zîncă a urcat tot pe cea mai înaltă treaptă a podiumului, câştigând trei probe, la sprint, medie distanţă şi lungă distanţă. Colega sa, Veronica Minoiu, a obţinut tot trei medalii, dar una de aur, una de argint şi una de bronz. Ambele competiţii au constituit şi etape din cadrul World Raking Events.
În aceste zile, cei doi sportivi craioveni, antrenaţi de Emilian Minoiu, participă la alte două concursuri, de această dată în ţară, la Baia Sprie, Campionatul Naţional şi Campionatul Balcanic de orientare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS