12.6 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportManchester City va avea un buget fabulos

Manchester City va avea un buget fabulos

Omul de afaceri Sulaiman Al-Fahim, care a preluat luni clubul englez Manchester City, a declarat pentru The Times că va investi mai mult decât omologul său de la Chelsea, Roman Abramovici, pentru că vrea să câştige trofee.
Întreaga procedură de preluare a grupării engleze de către Abu Dhabi United Group (ADUG) se poate finaliza până la sfârşitul săptămânii, iar Al-Fahim susţine că va aloca aproximativ 200 de milioane de lire sterline pe transferurile pe care le va efectua vara viitoare.
„Vreau ca Manchester City să se lupte pentru trofee în fiecare competiţie în care participă. Îmi doresc ca echipa să aibă un impact mai puternic decât cel pe care l-a avut Chelsea. Nu vrem să fim un competitor puternic doar în Anglia, ci şi în Liga Campionilor“, a declarat noul proprietar al echipei.
Omul de afaceri a şi realizat prima investiţie, prin achiziţionarea lui Robinho de la Real Madrid, pentru 40 de milioane de euro, iar brazilianul va încasa aproape 120.000 de euro pe săptămână.
Tabloidele britanice notează că Sulaiman Al-Fahim a vrut iniţial să cumpere Arsenal, Liverpool sau Newcastle, dar a fost refuzat, şi că firmele lui au un capital de zece ori mai mare decât cele ale proprietarului lui Chelsea Londra, Roman Abramovici.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU