9.5 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportElena Bogdan a învins-o pe Sandra Roma

Elena Bogdan a învins-o pe Sandra Roma

Craioveanca Elena Bogdan a reuşit calificarea în optimile competiţiei junioarelor din cadrul turneului de tenis US Open, al patrulea şi ultimul de Mare Şlem, care se desfăşoară la Flushing Meadows. Tenismana noastră de 16 ani, cap de serie numărul 5, a dispus în turul secund de Sandra Roma (Suedia) cu scorul de 6-4, 5-7, 6-4, iar în faza următoare va juca împotriva rusoaicei Marta Sirotkina, pe care a învins-o de două ori în acest sezon, ultima oară chiar săptămâna trecută, la Openul Canadei.
Altă jucătoare română, Alexandra Damaschin, a trecut de primul tur al competiţiei, după ce a învins-o pe Reka-Luca Jani (Ungaria), scor 6-2, 4-6, 6-2, şi va juca în faza următoare cu Kurumi Nara (Japonia), cap de serie numărul 7 al competiţiei.
În proba de dublu, Elena Bogdan şi Elena Cherniakova (Rusia), cap de serie numărul 1, au fost învinse în manşa inaugurală de Julia Boserup (SUA)/Christina McHale (SUA), scor 3-6, 2-6. Aceeaşi soartă a avut-o şi cuplul Ana Bogdan/Kristina Mladenovic (Franţa), cap de serie numărul 2, care a fost eliminat de Katarzyna Piter (Polonia)/Romana Tabaskova (Slovacia), scor 3-6, 6-7.
Perechea Alexandra Damaschin şi Rebecca Marino (Canada) va juca în actul secund al competiţiei americane împotriva cuplului Richel Hogenkamp (Olanda)/Aranxta Rus (Olanda), cap de serie numărul 5, după ce în manşa inaugurală a trecut de Victoria Kamenskaia (Rusia) şi Zuzana Luknarova (Slovacia), scor 7-5, 1-6, 10-7. 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

2 COMENTARII