5.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportTrandafir şi-a retras demisia

Trandafir şi-a retras demisia

Preşedintele CS Municipal Râmnicu Vâlcea, Alin Trandafir, a trimis un comunicat oficial în care anunţă că şi-a retras demisia, chiar dacă declarase că decizia sa este irevocabilă şi nimic nu se mai poate întâmpla. „Am considerat că este normal să-şi asume cineva şi responsabilităţi. În momentul în care din subordinea ta sunt mutaţi sau destituiţi salariaţi, iar rezultatele sportive sunt nesatisfăcătoare, atunci este un semn de întrebare şi orice om de bună credinţă ia măsuri. Şi, repet, asta am făcut eu. Însă, trecând în revistă ceea ce s-a realizat la acest club până în prezent, dar şi la intervenţia domnului primar Mircia Gutău, am decis să continuu activitatea la CSM şi să încercăm să ne reabilităm. Vă asigur că, dacă situaţia va continua, voi fi primul care va renunţa fără alte aprobări“, a precizat Trandafir.
Fotbaliştii de la CSM Vâlcea nu au mai scăpat de amenzi, aşa cum s-a întâmplat după prima etapă. „Aşa nu mai merge. Fotbaliştii au primele blocate până în momentul în care vor reintra în obiectivul pe care l-am propus pentru acest sezon. Uşor, uşor, începem să facem curăţenie la club, veţi vedea şi alte măsuri drastice în perioada următoare“, a mai spus Alin Trandafir.
Tehnicianul Nicola Ilievski nu va putea conta în următoarele etape pe serviciile căpitanului Marin Vătavu, care a suferit o întindere la inghinali în primele minute ale partidei cu Jiul Petroşani. Fostul jucător al echipei Pandurii Târgu Jiu va trebui să stea departe de gazon cel puţin două săptămâni.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU