11.4 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportSeverinenii vor puncte şi de la Salonta

Severinenii vor puncte şi de la Salonta

Liberty Oradea – FC Drobeta
Stadion „Municipal“
, Salonta, astăzi, ora 11.00.
Formaţii probabile:
Liberty:
Bălgrădean – Coca, Deaconescu, Cuciula, Tegzeş – Birtalan, L. Rus – R. Iacob, Vrăjitoarea, Sorean – Cr. Bud. Antrenor: Tibor Selymeş.
FC Drobeta: Hîrşu – Stroe, Amzucu, I. Gheorghe, Trofin – Moutinho, Mitici, Păun, Poenaru – Jenaru, Bârză. Antrenor: Iulian Mihăescu.
Vor arbitra: L. Uihely – S. Caia, M. Nicoară.

După disputarea primelor două etape, FC Drobeta este lider autoritar în seria a 2-a, fiind singura echipă care a acumulat maximum de puncte. Deplasarea de la Salonta este una din care severinenii vor să aducă încă trei puncte, pentru a se menţine pe podium. „Nu am vedete la echipă, am un grup de jucători cu care sper să pot îndeplini dorinţa conducerii, aceea de a promova“, a afirmat antrenorul mehedinţenilor, Iulian Mihăescu.
Etapa trecută, orădenii s-au impus în deplasare, la Câmpia Turzii, cu 1-0, prin reuşita lui Cristi Bud, jucător care a marcat şi în runda inaugurală, scor 1-1 cu Mureşul Deva. „Victoria de la Câmpia Turzii este una importantă, care ne dă încredere pentru meciul de acasă cu FC Drobeta, o echipă foarte bună, dovadă stând cele şase puncte obţinute de olteni după primele două etape“, a spus Bud.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS