17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportÎntăriri pe ultima sută de metri

Întăriri pe ultima sută de metri

Pandurii încearcă în aceste zile să mai transfere trei jucători străini, numele acestora fiind ţinute sub tăcere până la perfectarea actelor.

Gruparea gorjeană vrea să profite de ultimele zile în care se mai pot efectua transferuri şi să întărească lotul de care dispune Eugen Neagoe cu trei jucători străini, un fundaş, un mijlocaş şi un atacant. „Geană“ susţine că fotbaliştii vizaţi sunt cunoscuţi şi au evoluat ca titulari la echipele de club, unul jucând pentru naţionala Camerunului. „Încercăm să aducem în această perioadă un fundaş, un mijlocaş şi un atacant. Dacă vom reuşi, vom vedea. Ne dorim jucători pe aceste posturi, deoarece campionatul este lung şi noi avem deja probleme după cinci etape. Sunt jucători care au evoluat la un nivel bun, au fost titulari şi chiar au prins naţionala. Nu vor veni în probe, pentru că nu acceptă aşa ceva. Doi vor ajunge astăzi (ieri – n.r.) în ţară, dar nu vă pot spune numele până nu semnează“, a declarat Neagoe.
Dacă vor fi perfectate aceste transferuri, atunci trei jucători din actualul lot vor fi împrumutaţi altor echipe, printre cei vizaţi fiind şi noua achiziţie, Mădălin Popa, de la Gloria Bistriţa, care a venit la schimb cu Andrei Enescu. Nici fotbaliştii aduşi de Adrian Ilie, aflaţi în probe la Pandurii, nu vor fi opriţi în lot, tehnicianul gorjenilor anunţând că aceştia nu corespund cerinţelor.
Pandurii Târgu Jiu nu are nevoie doar de fotbalişti, ci şi de conducători, crede Eugen Neagoe. „Chiar avem nevoie de un om de fotbal la clubul Pandurii“, a spus „Geană“, făcând referire la posibila venire a lui Adrian Ilie în funcţia de manager.

Joacă defensiv în Ghencea

Cu gândul la un egal, Pandurii va aborda defensiv jocul cu Steaua din Ghencea, tehnicianul Eugen Neagoe considerând că este este un gest sinucigaş să evoluezi deschis în faţa echipei lui Marius Lăcătuş.
„Este greu să te duci să joci ofensiv în Ghencea, pentru că rişti să pierzi la un scor mare. Steaua joacă ofensiv acasă. Împinşi de suporteri, vor veni peste noi. Totuşi, nu ne ducem să ne băgăm în 16 metri şi să aşteptăm să primim gol“, a declarat Neagoe.
Gorjenii au probleme de lot şi nu pot conta pe Popete şi Piţurcă, suspendaţi, Arrieta, L. Mihai, Vancea şi Orac, accidentaţi. Vancea are patru copci la cap, după ce s-a ciocnit cu un argeşean şi nu poate lovi mingea cu capul, iar pe Orac l-au bătut ghetele şi nu se poate pregăti. Totuşi, „Geană“ are parte şi de veşti bune, Cardoso şi Tremonti fiind refăcuţi. „Mă îngrijorează absenţa oricărui jucător. Cât timp nu avem tot lotul valid, ne facem probleme“, a spus Neagoe.
Acesta crede că suspendarea de trei etape, dictată de Comisia de Disciplină împotriva lui Alex Piţurcă, este drastică, dar clubul nu va face apel. „Nu ştiu dacă suspendarea lui Piţurcă este mare sau mică. Adi Popescu a fost accidentat mai grav decât Cârstoiu, anul trecut, şi Alexa a primit doar cartonaş galben. Şi dacă facem contestaţie, credeţi că schimbăm noi deciziile?“, a mai spus Neagoe. 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS