12.6 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportCSM pune tunurile pe mineri

CSM pune tunurile pe mineri

CSM Vâlcea – Jiul Petroşani
Stadion „Municipal“
, mâine, ora 11.00.
Formaţii probabile:
CS Muncipal:
Rusandu – C. Dinu, Vişa, Vătavu, Kutlacic – Câju, Labun, Fl. Pârvu, Facundo – R. Dobre, Boroiban. Antrenor: Nicola Ilievski.
Jiul: Zdrâncă – Cruceru, H. Popa, Pintilii, Boboc – Istinie, Drăghici, Vădrariu, Apetri – Câmpeanu, Antohi. Antrenor: Haralambie Antohi.
Vor arbitra: Gh. Balaş – P. Gaşpar, D. Vlad.

După o remiză pe propriul teren cu Arieşul Turda şi un succes în deplasarea de la Oradea, fotbaliştii de la CSM Vâlcea întâlnesc mâine, în Zăvoi, un adversar care le-a pus mari probleme în ediţia trecută de campionat, Jiul Petroşani. „Minerii“ au câştigat toate cele şase puncte, 2-0 în Valea Jiului şi 2-1 la Râmnicu Vâlcea, dar în pauza competiţională au pierdut multe dintre piesele de bază. Petroşenenii au rămas şi fără căpitanul Ciprian Dinu, ajuns chiar la CS Municipal, şi nu au ca obiectiv în acest sezon revenirea în Liga I. Tehnicianul Nicola Ilievski cere în continuare răbdare din partea suporterilor vâlceni şi promite o creştere valorică a prestaţiei elevilor săi de la meci la meci. În mod normal, macedoneanul nu va face schimbări în echipa care s-a impus la Oradea, dar va trebui să mizeze măcar în minutele de final pe craioveanul Irinel Găman, în caz contrar acesta urmând să fie rechemat la Ştiinţa, aşa cum s-a întâmplat săptămâna trecută cu Mihai Costea.
Fotbaliştii de la CSM nu au promisă o primă specială pentru un eventual succes în faţa Jiului Petroşani. „Pentru ce să avem primă specială, este un meci obişnuit de campionat? Băieţii joacă pe prima stipulată în regulamentul de ordine interioară al clubului“, a spus preşedintele executiv al vâlcenilor, Alin Trandafir. Elevii lui Ilievski vor încasa câte 1.500 de lei dacă vor cuceri toate cele trei puncte. În schimb, dacă nu vor câştiga, oltenii vor fi arşi la buzunare, după ce au fost iertaţi de amenzi în urma egalului din prima etapă. 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS