22 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportPandurii speră la un rezultat bun în Ghencea

Pandurii speră la un rezultat bun în Ghencea

Echipa lui Eugen Neagoe vrea să repete evoluţia din sezonul trecut, când a remizat, 0-0, cu echipa lui Marius Lăcătuş.

Cu moralul ridicat după ce a obţinut etapa trecută prima victorie din acest sezon, pandurii cred că pot face faţă Stelei în Ghencea. „Important este să nu pierdem. Eu asta îmi doresc“, a afirmat Alex Păcurar. Şi antrenorul Eugen Neagoe speră la un punct pe terenul echipei care va evolua în Liga Campionilor al treilea an consecutiv. „Am avut un program greu, dar după victoria cu FC Argeş moralul jucătorilor este altul şi vom merge la Steaua încrezători în forţele noastre. Cred că putem obţine un rezultat bun. Am mai jucat de două ori în Ghencea. O dată am fost învinşi cu 1-0, cu un gol din penalti, în minutul 46, iar altă dată am făcut 0-0. Din păcate, avem doi jucători suspendaţi, dar sper să-i avem la dispoziţie pe cei care au fost accidentaţi şi nu au putut să facă parte din lot. Ne vom juca şansa în Ghencea“, a declarat tehnicianul gorjenilor.

Piţurcă junior, suspendat trei etape

Atacantul echipei Pandurii, Alexandru Piţurcă, a fost suspendat trei etape de Comisia de Disciplină a FRF şi amendat cu 2.500 de lei, după ce a fost eliminat în meciul cu FC Argeş, în urma unui fault asupra mijlocaşului Monel Cârstoiu. Cu zece minute înainte de finalul meciului, Piţurcă junior a primit direct cartonaşul roşu după ce i-a provocat fotbalistului argeşean, în urma unui atac din spate, o fractură de peroneu cu smulgere de ligamente. Cârstoiu va fi operat la Bologna şi speră să revină pe teren la începutul returului. „Sunt foarte dezamăgit de această accidentare. Pentru mine, turul de campionat s-a terminat. Voi merge la clinica din Bologna să mă operez şi sper să revin de la începutul returului. Nu cred că Alex Piţurcă a vrut să mă accidenteze atât de grav, mai ales că echipa lui conducea cu 3-1. După meci m-a sunat şi şi-a cerut scuze“, a declarat Cârstoiu.
Şi Florin Popete a fost suspendat o etapă şi amendat cu 700 de lei după ce a fost eliminat în jocul cu FC Argeş, pentru două cartonaşe galbene.

O nouă amânare în „cazul FC Vaslui“

Cazul Pandurii contra FC Vaslui din campionatul trecut a suferit o nouă amânare, deoarece capii fotbalului românesc, Mircea Sandu şi Mitică Dragomir, au lipsit motivat de la audierile Comisiei de Disciplină. „Nu s-a putut judeca acest caz pentru că persoanele implicate nu s-au prezentat, fiind învoite deoarece erau plecate prin Europa cu probleme de serviciu, dar săptămâna viitoare nu se mai poate da nici o amânare“, a declarat ofiţerul de presă al grupării gorjene, Bogdan Tudor.
Conducerea clubului gorjean a depus un memoriu la Comisia de Disciplină, prin care i-a acuzat pe Mircea Sandu, Adalbert Kassai, Dumitru Dragomir şi Valentin Alexandru că nu şi-au îndeplinit sarcinile de serviciu. Aceştia trebuia să se sesizeze din oficiu la partida FC Vaslui – Pandurii, din sezonul trecut, când moldovenii au folosit şase jucători extracomunitari, cu unul mai mult decât prevede regulamentul.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU