17 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportSeverinenii doresc a doua victorie

Severinenii doresc a doua victorie

Preşedintele clubului FC Drobeta, Vasile Mănescu, a declarat la începutul campionatului că echipa nu va cunoaşte înfrângerea în primele şase etape. După prima rundă, în urma victoriei de la Cluj (scor 2-1), pronosticul acestuia poate fi luat în calcul. Echipa are un moral bun, atât după succesul în faţa „şepcilor roşii“, cât şi în urma celor 12 victorii consecutive din perioada de pregătire şi abordează partida de astăzi cu Internaţional Piteşti din postura de favorită.
Antrenorul Iulian Mihăescu nu va putea însă conta pe fostul mijlocaş al Universităţii Craiova, Costi Gărgălie, acesta urmând să stea departe de gazon cel puţin o lună, după ce a suferit o entorsă de gradul doi, el având ruptură parţială a ligamentului colateral intern şi posibilă leziune de menisc. La capitolul accidentaţi este trecut şi Crişan, care şi-a scos ghipsul după accidentarea de la mână, din urmă cu şase săptămâni, însă jucătorul este în urmă cu pregătirea.
Nou-promovata Internaţional Piteşti, cu Liviu Ciubotariu pe banca tehnică, a dispus etapa trecută, pe teren propriu, de Câmpia Turzii, cu scorul de 3-1, joc la finalul căruia oaspeţii au acuzat vehement arbitrajul din repriza secundă, în care s-au înscris toate golurile. Antrenorul Ciubotariu doreşte ca după primele cinci etape, în care echipa sa are un program foarte greu, Internaţional să fie pe plus în clasamentul adevărului. Intrarea la meci costă cinci lei, dar la tribuna oficială preţul unui bilet este de zece ori mai scump.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU