10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportPandurii i-au scos peri albi lui Neagoe

Pandurii i-au scos peri albi lui Neagoe

„Geană“ a mai îmbătrânit cu un an pe banca tehnică a gorjenilor, cel mai dorit cadou de către antrenorul oltean fiind victoria în meciul de luni cu FC Argeş.

Tehnicianul echipei Pandurii Târgu Jiu a sărbătorit ieri împlinirea a 41 de ani, ultimii trei fiind dedicaţi în întregime gorjenilor. „Când împlineşti o vârstă trebuie să fii bucuros că ai mai îmbătrânit cu un an. Nu pot să spun că sunt foarte bucuros şi nici foarte trist, ci puţin gânditor şi foarte concentrat la ce avem de făcut pentru echipă la următorul joc. Când am venit la Pandurii nu aveam părul alb. Aici mi-a albit. Nu m-au îmbătrânit jucătorii. La fotbal întotdeauna există stres, presiune şi, în momentul în care nu ai rezultate, e normal să te gândeşti la jocuriile viitoare. Nu prea ai timp să faci nuntă din victorii şi înmormântare din înfrângeri. Trebuie să ne revenim foarte repede chiar dacă suntem supăraţi şi eu, şi jucătorii“, a declarat Neagoe.
Cele trei puncte din partida cu FC Argeş ar fi cadoul perfect pentru tehnician, care ar pune capăt perioadei de criză a gorjenilor. „Cel mai frumos cadou ar fi victoria cu FC Argeş. Ar fi trei puncte importante. La fotbal este frumos doar atunci când ai rezultate. Când echipa merge bine şi câştigă, sunt foarte mulţi oameni care îşi atribuie merite. Când nu ai rezultate, jucătorii sunt afectaţi. Am discutat foarte mult cu ei. Sper să fi înţeles că numai cu unitate, aşa cum a fost la echipă în ultimii doi ani, poţi să obţii rezultate. În momentul în care nu suntem uniţi şi nu avem o atitudine pozitivă este mai greu. Avem echipă şi jucători de moral. S-a văzut acest lucru. Când am avut rezultate bune au urmat şi altele, dar care au venit mult mai uşor“, a mai spus antrenorul oltean.

Fără ironii din public

Jucătorii gorjeni nu au digerat prea uşor atitudinea spectatorilor după umilinţa cu Unirea Urziceni, scor 1-5, şi speră ca acum publicul să uite ultimele rezultate şi să-i susţină în partida cu FC Argeş, programată luni, de la ora 21.00, pe stadionul „Municipal“. „Publicul trebuie să fie lângă echipă, să nu mai fie ironic la adresa jucătorilor. Aceşti fotbalişti au fost apreciaţi când au câştigat şase meciuri la rând, iar acum, după un joc, începem cu ironiile la adresa lor. Nu este normal, dar fiecare face cum crede de cuviinţă“, a precizat Eugen Neagoe. Acesta va miza în partida cu FC Argeş pe jucătorii care s-au remontat din punct de vedere psihic, singurii indisponibili din cauza problemelor medicale fiind Arrieta şi Liviu Mihai. „Vom încerca să introducem în primul unsprezece jucătorii cei mai în formă din punct de vedere fizic şi psihic. Arrieta şi Mihai sunt accidentaţi, iar Vancea se pregăteşte normal cu echipa“, a spus Neagoe.
 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU