20.5 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportRobert Săceanu a rămas fără echipă

Robert Săceanu a rămas fără echipă

Mijlocaşul Robert Săceanu, împrumutat de Ştiinţa pentru un sezon la Gloria Buzău, a rămas fără echipă, după ce gruparea din Crâng i-a reziliat contractul.
În situaţia jucătorului craiovean se mai află Ninu, Guda, Barbosa şi Al. Stoica, ultimul fiind fiul fostului tehnician al buzoienilor, Fane Stoica, pus şi el pe liber săptămâna trecută. „Mourinho“ a fost înlocuit cu portughezul Alvaro Magalhaes, acesta urmând să aducă la Buzău alţi fotbalişti.
Săceanu s-a declarat surprins de decizia conducerii Gloriei, dar este mulţumit că mai are timp să-şi găsească altă echipă. Până atunci, „Gattuso“ a revenit la Craiova, el pregătindu-se cu formaţia secundă a Universităţii.
„Îmi pare rău de situaţie, nu ştiu cu ce suntem eu şi ceilalţi colegi ai mei vinovaţi. Într-un fel,  este bine că s-a întâmplat acum, când mai sunt două săptămâni până se încheie perioada de transferuri, pentru că avem posibilitatea să ne găsim şi noi altă echipă. Dacă nu voi reuşi să semnez cu nimeni, mă voi antrena cu Primăvara, pentru că aici este mai mult profesionalism decât la unele formaţii din prima ligă“, a afirmat Săceanu, care nu ar putea reveni la Universitatea mai devreme de pauza dintre tur şi retur, când grupării oltene îi expiră interdicţia impusă de FIFA în privinţa legitimărilor.
Cu echipa a doua a Ştiinţei se pregăteşte şi Andrei Ionescu, revenit din Olanda, unde şi-a căutat un angajament. Fotbalistul de 20 de ani aşteaptă în continuare o ofertă din străinătate, dar îi este foarte greu să găsească un club dispus să plătească cele două milioane de euro cerute de gruparea din Bănie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS