16.2 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportNadia Comăneci a lăudat fetele

Nadia Comăneci a lăudat fetele

Medalia de bronz cucerită ieri de gimnastele lui Nicolae Forminte nu a lăsat-o indiferentă nici pe Nadia Comăneci. Legenda gimnasticii româneşti a apreciat rezultatul, punctând faptul că locul trei este meritat.
„Fetele au mers foarte bine în comparaţie cu evoluţia din calificări. Au fost sigure şi cred că au primit note mici la bârnă, deşi nu au avut ratări ca rusoaicele. Este locul pe care îl merităm, deoarece China şi SUA au exerciţiile cu notă de plecare mult mai mare ca a noastră. Mă bucur mult pentru această medalie. Trebuie să avem încredere în fetele noastre şi în antrenori, pentru că putem ajunge mai sus cu muncă multă. Mai avem nevoie de două fete de aceeaşi valoare cu Steliana Nistor, la paralele, o fată cu săritură mai bună, iar la bârnă ne trebuie un exerciţiu cu notă de plecare mai mare. În momentul de faţă suntem buni, dar sunt alţii mai buni ca noi“, a spus Nadia, prima gimnastă notată cu 10,00 la JO (Montreal, 1976).
Nadia Comăneci, una dintre cele mai bune gimnaste ale tuturor timpurilor, are în palmares nouă medalii olimpice, dintre care cinci de aur, trei de argint şi una de bronz.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU