14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportMemoriu împotriva lui Jeremie Njock

Memoriu împotriva lui Jeremie Njock

După ce au depus la FRF solicitarea ca finala Cupei României din acest sezon să se dispute pe arena „Ion Oblemenco“, oficialii Ştiinţei s-au adresat forului conducător şi în altă privinţă. Clubul din Bănie a înaintat ieri un memoriu prin care cere suspendarea lui Jeremie Njock pe motiv că jucătorul a refuzat să se prezinte la echipă.
Atacantul camerunez aflat sub contract cu Universitatea a evoluat sub formă de împrumut la gruparea belgiană de ligă secundă AFC Tubize, accidentându-se în ultimele partide ale sezonului trecut. Njock i-a înştiinţat pe olteni că nu se mai poate conta pe el tot restul anului, din cauza unei rupturi de ligamente, dar nu a trimis clubului nici un act oficial care să ateste acest lucru, ci doar nişte fotografii. „Având în vedere situaţia contractuală a fotbalistului, regulamentul ne dă voie să-l suspendăm maximum trei luni. Jeremie Njock va avea şi salariul diminuat pe toată această perioadă. Corect ar fi fost ca el să se prezinte la echipă, pentru a trage şi noi concluziile asupra accidentării sale“, a declarat pentru craiovamaxima.ro administratorul delegat al Ştiinţei, Dan Idita.
Fotbalistul african a luat ca pe o glumă demersul grupării craiovene. „Asta-i tare, mi se pare o glumă bună. Cum să suspenzi un jucător accidentat? Am trimis poze cu piciorul la care m-am operat de două ori până acum, nu ştiu ce-aş mai fi putut să fac. Avocatul meu le-a explicat celor de la Universitatea că am probleme mari să mă deplasez, de aceea nu am revenit în România“, a explicat Njock. Acesta a mai precizat că nu are de gând să renunţe la fotbal şi că vrea să-şi ducă la bun sfârşit contractul cu Ştiinţa.
Clubul oltean a primit ieri o telegramă de convocare la lotul naţional Under 17 pentru atacantul Cătălin Crăciun, acesta urmând să participe la un turneu de pregătire în Italia, în perioada 17 august – 3 septembrie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU