14 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportEugen Neagoe a renunţat la amenzi

Eugen Neagoe a renunţat la amenzi

Antrenorul echipei Pandurii, Eugen Neagoe, a trecut peste înfrângerea cu Unirea Urziceni (scor 1-5) şi a renunţat la ideea de a-şi amenda jucătorii.
„Geană“ a ales ca modalitate de pedeapsă cantonamentul prelungit, susţinând că doar aşa va avea mai mult timp să discute cu elevii săi despre greşelile făcute.
„Nu s-a aplicat încă nici o sancţiune la echipă. Am fost foarte supărat după meci, dar nu i-am amendat pe nici unul dintre jucători pentru ceea ce s-a întâmplat cu Urziceni. Ce să fac, să-i dau afară? Sunt lucruri pe care le vom discuta, dar sper că ei au înţeles unde şi ce au greşit şi ştiu cum trebuie să abordăm meciurile care vor urma, pentru că echipa a demonstrat în nenumărate rânduri că are valoare. Am avut încredere prea mare în noi şi poate am intrat puţin şi cu nasul pe sus la această partidă. Din păcate, am pierdut într-un mod ruşinos şi nu mai contează că a fost penalti în defavoarea noastră, pentru că trebuia să avem altă atitudine în joc“, a precizat Neagoe pe site-ul oficial al clubului gorjean.
Tehnicianul oltean a mai menţionat că jucătorii săi sunt afectaţi psihic după ultimul rezultat, dar aşteaptă de la ei să treacă peste această stare şi să facă un meci bun la Braşov.
„Dacă nu suntem optimişti şi nu încercăm să reparăm greşelile pe care le-am făcut, o să ne fie şi mai greu. Jucătorii trebuie să se trezească şi să-şi schimbe atitudinea. Cu Unirea Urziceni au căzut psihic, au renunţat la luptă şi parcă abia aşteptau să se termine meciul. Dar nu putem să ne lamentăm la nesfârşit şi să plângem că ne-au bătut cei de la Urziceni. Asta este, fotbalul e un sport, până la urmă. Trebuie să ridicăm capul şi să ne concentrăm mai mult. Sper să reuşim să trecem peste toate, aşa cum am făcut şi anul trecut, şi acum doi ani“, a mai spus Eugen Neagoe.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS