14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportChimia, calificată

Chimia, calificată

Dintre formaţiile doljene angrenate în prezent în Cupa României, doar Chimia Craiova a reuşit să acceadă în faza a treia a competiţiei.
Formaţia pregătită de Gigi Ciurea s-a impus cu 1-0 în faţa Dunării Calafat, prin golul reuşit de Marian Ion, în minutul 85. Cealaltă echipă doljeană, Gaz Metan CFR Craiova, a fost învinsă cu 5-2 de Minerul Mehedinţi.
În faza a doua a Cupei României, în meciurile disputate marţi după-amiază între echipele oltene, s-au mai înregistrat rezultatele: Oltul Drăgăneşti – FC Balş 1-2, Oltchim Vâlcea – FC Caracal 1-1 (5-6, după penaltiuri), Minerul Mătăsari – Minerul Motru 2-1.
Faza a treia a întrecerii este programată pe 26 august, în luptă urmând să intre cele 40 de echipe învingătoare în runda precedentă.
În faza a patra a Cupei României, programată pe 9 septembrie, vor fi prezente 56 de formaţii, respectiv cele 20 de învingătoare din faza a treia şi cele 36 din eşalonul secund.
Câştigătoarele urmează să se lupte între ele pe 24 septembrie, pentru calificarea în şaisprezecimile de finală, fază în care îşi vor începe aventura şi cele 18 grupări din Liga I (15 octombrie).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU