10.1 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportEugen Neagoe îşi pedepseşte jucătorii

Eugen Neagoe îşi pedepseşte jucătorii

Eşecul ruşinos de pe teren propriu al pandurilor, 1-5 cu Unirea Urziceni, nu le-a picat bine oficialilor gorjeni, toată echipa urmând să fie amendată, la solicitarea antrenorului.

După 0-3 la Timişoara, conducerea echipei Pandurii se aştepta la o evoluţie bună a elevilor lui Neagoe şi la un rezultat pe măsură în partida de duminică seară cu Unirea Urziceni. Gorjenii au fost însă umiliţi pe teren propriu, ialomiţenii impunându-se cu 5-1, iar oficialii grupării din Târgu Jiu au decretat stare de urgenţă.
Preşedintele Marin Condescu a purtat o discuţie cu antrenorul Eugen Neagoe imediat după meci, iar apoi au fost convocaţi la o şedinţă şi jucătorii, pentru a se depista cauzele eşecului. Unii dintre componenţii echipei ajunseseră deja acasă, dar au fost nevoiţi să se întoarcă la stadion. „Domnul preşedinte a cerut să aibă o discuţie cu jucătorii. Am vorbit doar eu cu dânsul după meci, despre ce s-a întâmplat la această partidă, dar dumnealui a vrut să discute şi cu jucătorii şi să-i întrebe ce s-a întâmplat, să vadă ce au de spus despre acest eşec“, a explicat Neagoe.
Înainte de primul antrenament al săptămânii, programat luni după-amiază, discuţiile au continuat, preşedintele Marin Condescu făcându-şi apariţia în vestiarul echipei.
„Nu am fost acolo să-i sancţionez pe jucători, ci doar pentru a discuta cu ei şi a vedea ce putem face să ieşim din această situaţie. Nu decid eu dacă se vor acorda sancţiuni pentru eşecul cu Urziceni, antrenorul este cel care hotărăşte acest lucru“, a precizat Condescu.

Gorjenii, în cantonament prelungit

Eugen Neagoe nu a stat prea mult pe gânduri şi, în primă fază, le-a tăiat elevilor săi din porţia de libertate, pandurii intrând încă de ieri în cantonament, în vederea partidei de sâmbătă, cu FC Braşov. „Geană“ a programat câte două antrenamente pe zi şi a anunţat că vor urma şi alte pedepse, totul culminând cu o amendă care se va aplica întregii echipe.
„Dacă la Timişoara am amendat un singur jucător (Cardoso – n.r.), acum o să îi amendez pe toţi. Asta este situaţia, sunt toţi vinovaţi! Oricare fotbalist poate să mai joace şi slab, dar nu toată echipa. Toată lumea va plăti pentru această ruşine. La meciul cu Urziceni trebuia să fie toţi schimbaţi pentru modul cum au jucat. Nu poţi să te remarci la un astfel de scor ruşinos“, a afirmat Neagoe.
După partida de duminică, la infirmerie au mai ajuns alţi doi jucători, Cardoso şi Vasilache. Primul are probleme la muşchii aductori, celălalt o contuzie la genunchi, ei lipsind de la antrenamentele de ieri.
Şi Alex Piţurcă acuză unele probleme, acesta pregătindu-se separat la şedinţa de dimineaţă. Medicul echipei, Ion Şerban, a dat însă asigurări că jucătorii în cauză vor fi apţi până la meciul cu FC Braşov.
La Pandurii mai sunt accidentaţi Liviu Mihai, Vancea şi Arrieta, doar ultimul având şanse să intre în vederile lui Eugen Neagoe pentru partida de sâmbătă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS