10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportCîrţu: CFR Cluj nu a impresionat deloc

Cîrţu: CFR Cluj nu a impresionat deloc

Fostul tehnician al Ştiinţei consideră că echipa din Gruia poate fi blocată de Universitatea şi îi sfătuieşte pe olteni să-şi ia măsuri împotriva lui Eugen Trică.

La două zile după ce Ilie Balaci declara că „Universitatea poate scoate un rezultat bun la Cluj“, alt component al Craiovei Maxima, Sorin Cîrţu, crede că trupa lui Nicolo Napoli poate face surpriza cu ardelenii. „CFR poate fi blocată de Craiova. Clujenii nu m-au impresiont în mod deosebit în acest început de campionat. În afara meciului cu Rapid, au jucat chiar modest“, a declarat „Sorinaccio“, pe fanatik.ro. Acesta consideră că, prin absenţa lui Dubarbier, alb-albaştrii au scăpat de un jucător care putea face diferenţa. „Faptul că Dubarbier nu joacă este un avantaj pentru Craiova. Este un jucător greu de ţinut în general. Are viteză, sclipiri“, a completat Cîrţu.
Fostul antrenor al Ştiinţei nu a evitat să vorbească şi despre Eugen Trică, fotbalist pe care l-a propulsat în fotbalul mare. „Trică nu este în prezent la forma sa maximă. Este un fotbalist valoros, dar trece şi el printr-o formă nu tocmai bună. Însă, cum îl ştiu, tocmai la asemenea meciuri îşi revine. De obicei, când joacă împotriva Universităţii sau a antrenorului Cîrţu, Trică te arde. Pe unde ne-a prins, şi-a scos pârleala cu noi“, a încheiat Cîrţu.

Mititelu prezice victoria Stelei

Finanţatorul Universităţii Craiova, Adrian Mititelu, este convins că Steaua nu va pierde partida cu Galatasaray din prima manşă a turului trei preliminar al Ligii Campionilor. Bucureştenii vizează accederea în grupele celei mai importante competiţii fotbalistice din Europa. Mititelu este convins că gruparea patronată de bunul său prieten Gigi Becali va câştiga la un gol diferenţă. „Şansele sunt egale la meciul Galatasaray – Steaua. Totuşi, trebuie să ţinem cont de faptul că echipa din Ghencea este mai experimentată. La o primă privire, turcii sunt mai valoroşi, dacă e să ţinem cont de lot. Cred într-o victorie a Stelei la un gol diferenţă. În cel mai rău caz, va fi un egal“, a spus Mititelu.

Andone schimbă portarii

Antrenorul clujenilor, Ioan Andone, pare hotărât să-l scoată pe Stăncioiu dintre buturi după ce portarul său a gafat la unicul gol marcat de Rapid la meciul din etapa trecută, când CFR Cluj a pierdut cu 1-0 în Giuleşti.
„La valoarea lui, Stăncioiu nu avea voie să greşească. Eu înţeleg că e omeneşte să greşeşti, dar erorile se plătesc. Acum e prea devreme însă să spun dacă el sau alt portar va fi titular în meciul cu Craiova“, a spus Andone. În aceste condiţii, sunt mari şanse ca Hirschfeld să apere contra Ştiinţei.
Situaţia pare să convină alb-albaştrilor, care speră că şi canadianul va greşi contra juveţilor. Vestea mai proastă pentru craioveni este că Semedo va reveni în echipa lui Ioan Andone, după cum a anunţat chiar „principalul“ echipei clujene.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

8 COMENTARII