Acasă Sport Canotoarele, în formă

Canotoarele, în formă

Antrenorul principal al lotului de canotaj al României, Mircea Roman, are mare încredere în elevele sale, mai ales în echipajul de 8+1, considerând că se pot întoarce cu medaliile de aur de la Jocurile Olimpice de la Beijing.
„Am încredere în acest echipaj. Avem în barcă o formulă de succes, atât sportive care participă pentru prima dată, cât şi senioare aflate la cea de-a treia sau a patra ediţie. Practic, am îmbinat experienţa cu dorinţa de afirmare a tinerelor canotoare. Sper să fie formula câştigătoare. Antrenamentele au decurs fără probleme, fetele sunt în formă. Cu toţii ne dorim aurul şi credem că îl vom obţine“, a spus Mircea Roman.
La sfârşitul lunii iulie, cu o săptămână înainte de plecarea lotului la Beijing, Federaţia Română de Canotaj a anunţat înlocuirea campioanei olimpice Aurica Bărăscu, din motive medicale, cu sportiva Ionelia Neacşu.

De copil i-a plăcut sportul, iar jocurile preferate sunt baschetul şi fotbalul, pe care le-a practicat cu o mică „tentă” de performanță. Este o persoană spontană care doreşte să înveţe în permanență lucruri noi.
Exit mobile version