Acasă Sport „Săpăligă“ se temea de suporterii Ştiinţei

„Săpăligă“ se temea de suporterii Ştiinţei

Ion Marin, antrenorul Farului Constanţa, susţine că absenţa suporterilor olteni este un avantaj pentru echipa lui, în disputa de sâmbăta aceasta de pe „Extensiv“.

– Aţi declarat presei din Constanţa că sâmbătă, la Craiova, vă aşteaptă un meci greu şi că veniţi în Bănie pentru un rezultat bun cu Universitatea. La ce anume speraţi, un punct sau trei?
– Normal că am vrea trei puncte din meciul Universitatea – Farul. Credeţi că există vreun antrenor din lume care să nu îşi dorească să câştige?!
– Corect, şi finanţatorul Craiovei este convins că Ştiinţa va câştiga meciul cu Farul, echipa din Bănie fiind, în opinia lui Mititelu, una care poate termina în primele patru ale Ligii I… Cum comentaţi aceste declaraţii?
– Nu ştiu pe ce se bazează domnul Mititelu atunci când afirmă că meciul cu Farul este deja câştigat de Craiova! Am mai auzit vorbe din acestea… Noi, cei de la Farul, rămânem echilibraţi şi spunem că întâlnim un adversar dificil, Universitatea fiind o echipă tehnică, bună, cu jucători de valoare. Avem şi noi atuurile noastre şi vom căuta să infirmăm spusele domnului…
– Cum?
– Încercând să facem un joc bun şi să obţinem, aşa cum am spus mai înainte, un rezultat bun, pozitiv.

Rapid şi CFR Cluj, înscrise în lupta pentru titlu

– Faptul că partida de la Craiova de pe „Extensiv“ se va juca fără spectatori ar putea fi un avantaj pentru Farul?
– Cred că, din acest punct de vedere, într-adevăr, există un avantaj pentru formaţia mea. Eu cunosc foarte bine ce înseamnă Bănia fotbalistică, atmosfera de acolo, dragostea suporterilor olteni pentru fotbal şi pentru Universitatea… Prin absenţa suporterilor de la meciurile Craiovei, echipa pierde un suport important, asta-i clar.
– Veniţi în Bănie după o înfrângere acasă în faţa unei echipe, Rapid, care pare de temut în acest campionat şi este înscrisă în lupta pentru titlu, ce ziceţi?
– Ambele formaţii care se întâlnesc sâmbătă în Bănie, Universitatea şi Farul, vin după înfrângeri, noi – acasă, ei – în deplasare. Am declarat şi după meciul câştigat de giuleşteni la Constanţa că, în prezent, deşi au trecut doar două etape din acest campionat, Rapid este o echipă echilibrată şi puternică. Am urmărit şi evoluţia din prima etapă şi, în opinia mea, Rapid şi CFR Cluj se înscriu deja la câştigarea titlului acestei ediţii de campionat. Sigur, campionatul este o cursă lungă, dar acesta-i punctul meu de vedere de început.

Exit mobile version