12.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportAlex Piţurcă vrea să uite meciul de pe Bega

Alex Piţurcă vrea să uite meciul de pe Bega

Fiul selecţionerului recunoaşte că „pandurii“ au dezamăgit în Banat şi afirmă că în meciul de duminică de la Târgu Jiu, cu Unirea Urziceni, vor avea altă atitudine.

– Faţă de jocul bun făcut în prima etapă în faţa lui Dinamo, după doar o săptămână, la Timişoara, aţi fost aproape de nerecunoscut, cu o evoluţie modestă. Ce s-a întâmplat?
– Nu ştiu… Probabil că nu a fost aceeaşi concentrare ca în meciul cu Dinamo. Golurile le-am primit foarte uşor. Primul, dintr-o fază fixă, apoi noi am dominat jocul, dar cei care au marcat au fost tot gazdele, prin Artiom Karamyan, care a profitat de greşelile noastre din zona centrală, a şutat cu dreptul pe spaţiul porţii şi a înscris un gol cum nici el nu spera, 2-0, rezultat cu care s-a încheiat prima repriză. A venit şi penaltiul din finalul meciului, 3-0, şi aşa s-a scris istoria unei întâlniri în care, într-adevăr, am dezamăgit.
– Înţeleg că după meci v-a certat rău antrenorul Eugen Neagoe…
– Normal, a fost foarte dezamăgit de evoluţia noastră.

Obligatoriu, victorie cu Unirea
 
– Este doar o înfrângere, nu este un capăt de ţară, dar acum, în etapa a III-a, sunteţi obligaţi să vă reveniţi în faţa Unirii Urziceni, o echipă care greu îşi vinde pielea…
– Este un meci foarte greu, dar pe care trebuie neapărat să-l câştigăm. Avem doar un punct din primele două etape, iar dacă vom obţine încă trei în meciul din această duminică de la Târgu Jiu, cu Unirea Urziceni, am putea spune că suntem pe făgaşul normal. Repet, trebuie să abordăm partida cu Unirea numai la victorie, să ne concentrăm altfel pentru întâlnirea cu elevii lui Dan Petrescu. Cu siguranţă că vom avea altă evoluţie, nu ca la Timişoara. Ăsta-i fotbalul, trebuie să uităm cât mai repede eşecul în faţa lui Poli şi să ne revenim. Nu este acum timp de lamentări.
– Ai avut un sezon 2007/2008 deosebit, cel mai bun al carierei tale de fotbalist de până acum, nu greşesc?
– Da. Având în vedere că am şi jucat, se poate afirma asta.
– Ce ţi-ai propus pentru noul sezon, 2008/2009?
– Cel mai important lucru este ca rezultatele echipei mele, Pandurii Târgu Jiu, să fie cât mai bune. Personal, ca să vă răspund astfel şi la întrebare, este normal să-mi doresc să înscriu cât mai multe goluri, care sunt foarte importante pentru cariera mea.
– Probabil că ai vrea să devii golgheterul echipei!
– Normal.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS