12 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportPandurii vor puncte la Timişoara

Pandurii vor puncte la Timişoara

Gorjenii speră să scape de furia ofensivă a echipei lui Duşan Uhrin Jr. şi să se întoarcă neînvinşi de pe Bega.

Cu câte un punct obţinut în etapa de debut a Ligii I, FC Timişoara şi Pandurii Târgu Jiu au anunţat că vor presta un joc ofensiv, în căutarea primei victorii din acest sezon.
Gazdele au remizat pe terenul nou-promovatei FC Argeş, după un joc modest al echipei lui Uhrin, însă Neagoe avertizează că altfel vor evolua timişorenii în faţa propriilor suporteri.
„Timişoara nu a impresionat în primul joc, dar e de înţeles. Au avut şi mulţi jucători noi, este greu să formezi o echipă unită din prima, dar vă asigur că Timişoara nu va arăta ca în meciul de la Piteşti“, a declarat Neagoe.
Cu istoria de partea ei, trei victorii din tot atâtea jocuri pe stadionul „Dan Păltinişanu“ în precedentele sezoane, Timişoara se gândeşte doar la cele trei puncte puse în joc.
„Cred că echipa Pandurii are jucători buni, însă nu mă interesează dacă are un fotbalist, doi sau trei deosebiţi şi vrem să câştigăm cu orice preţ. Dacă mă voi preocupa doar de anumiţi jucători înseamnă că nu mai are rost să mă ocup de altceva. Nu ştiu cum vor juca pandurii, defensiv sau ofensiv. Noi ne dorim să jucăm ofensiv“, a afirmat Uhrin. „Am convingerea că le vom crea mai multe probleme în apărare decât cei de la Argeş“, a replicat Neagoe.

Gorjenii nu se tem de presiunea publicului

Cum această partidă cu Pandurii este prima pe teren propriu pentru Timişoara, elevii lui Duşan Uhrin Jr. vor beneficia şi de susţinerea publicului, dar acest lucru nu-i sperie pe panduri. „Nu putem spune că Timişoara este peste Dinamo. E început de campionat şi unele echipe se exprimă mai greu în primele etape. Nu mă tem de presiunea publicului.
La Târgu Jiu, jucăm în fiecare etapă cu 7-8.000 de spectatori în tribune şi la fiecare meci e presiune“, a spus Alin Rus.

Ilie Iordache revine ca titular

Deşi atacanţii Stromajer, Arrieta şi Liviu Mihai nu fac parte din lotul deplasat de Pandurii la Timişoara, „Geană“ nu-şi face griji în privinţa forţei ofensive a echipei sale.
 Ilie Iordache va reveni în primul unsprezece ca mijlocaş stânga şi împreună cu Vasilache pot susţine atacul grupării gorjene în benzi, mai ales că Timişoara este obligată să atace şi să se descopere în defensivă.
Tehnicianul Eugen Neagoe ar mai putea efectua două modificări în primul unsprezece, noile achiziţii, Ghindeanu şi Nalaţi, având şanse mari să debuteze în locul lui Popete, respectiv Stângă, ambii cu prestaţii mai degrabă modeste în jocul cu Dinamo.
„E posibil să intre oricare dintre jucători. Nu-mi place să schimb foarte mult echipa, ci numai când am probleme“, a comentat Eugen Neagoe.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS