7.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportVictoria cu Poli Iaşi, singura opţiune

Victoria cu Poli Iaşi, singura opţiune

Nicolo Napoli şi elevii săi şi-au propus să ducă Ştiinţa în Europa la anul şi susţin că primul meci este cel mai important, aşa că o victorie astăzi, în faţa lui Poli Iaşi, devine obligatorie. Oltenii tratează partida cu toată seriozitatea, antrenorul italian aşteptându-se la un joc greu.
„Cu Iaşi va fi un meci greu, aşa cum vor fi toate în acest sezon, indiferent dacă jucăm cu CFR Cluj sau cu ultima clasată. Nu comentez declaraţia lui Ionuţ Popa, care a spus că va fi 15-0 pentru noi, mă concentrez doar pe evoluţia echipei mele şi vreau ca jucătorii să dea maximum pe teren“, a afirmat Napoli, care, cu excepţia lui Stoianof (suspendat, dar şi uşor accidentat), are la dispoziţie tot lotul.
Avându-i alături pe Costea, Wobay şi Baird, la conferinţa de presă organizată cu ocazia prezentării noului echipament, antrenorul Ştiinţei a precizat că abia astăzi va decide primul unsprezece şi că cei trei nu au asigurat un loc de titular. „Fac parte din compartimentul ofensiv, dar nu ştiu dacă vor fi titulari mâine (astăzi – n.r), mă mai gândesc. Depinde de ei. Important este să facem un joc bun şi să câştigăm“, a mai spus Napoli.
Michael Baird speră ca acest sezon să fie mai bun decât precedentul, iar Universitatea să încheie pe unul dintre primele şase locuri. „Îmi doresc un sezon bun cu Universitatea şi să ne clasăm în primele şase locuri. Este important să jucăm în Europa la anul. Mi-a fost mai greu să revin după accidentare, dar cred că acum pot da foarte mult pentru echipă“, a precizat australianul.
La rândul său, mijlocaşul Julius Wobay susţine că nu se simte obosit, chiar dacă în acest an nu a avut vacanţă, şi spune că este pregătit să dea totul pentru Ştiinţa. Cel mai optimist s-a dovedit Florin Costea. Golgheterul oltenilor din sezonul trecut a fost ferm: „Vreau o performanţă cu Universitatea campionatul acesta, asta însemnând o calificare în Cupa UEFA. Sunt gata să ajut echipa cel puţin la fel de mult ca în sezonul trecut“.

Liga I, etapa I
Astăzi:
„U“ Craiova – Poli Iaşi (ora 18.00 – GSP TV 2), FC Braşov – Unirea Urziceni (ora 18.00 – GSP TV), FC Argeş – FC Timişoara (ora 19.30 – GSP TV 3), Gloria Buzău – Farul Constanţa (ora 21.00), Rapid – Gloria Bistriţa (ora 21.15 – GSP TV); mâine: Gaz Metan Mediaş – Oţelul Galaţi (ora 18.00), CS Otopeni – CFR Cluj (ora 19.30 – GSP TV 2), Pandurii – Dinamo (ora 21.15 – GSP TV). Partida FC Vaslui – Steaua este programată pe 30 iulie (ora 20.30 – Antena 1).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS