15.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportSoarta Chimiei se decide astăzi

Soarta Chimiei se decide astăzi

La CF Chimia Râmnicu Vâlcea va avea loc astăzi o şedinţă în care se va decide structura de acţionariat sub care va continua echipa din Zăvoi. „Vom avea o întrevedere la care va participa, probabil, şi domnul George Frăsin. Avem trei variante. Să continuăm colaborarea cu Frăsin, să revenim sută la sută la consiliul local sau să căutăm alţi investitori. Oricum, nu mai avem timp de aşteptat, pentru că joi trebuie să depunem actele la FRF“, a precizat directorul sportiv, Florin Verigeanu.
În acest timp, fotbaliştii de la Chimia se află la Kaprun, pentru cel de-al doilea stagiu de pregătire din această vară. Elevii lui Nicola Ilievski vor susţine astăzi prima partidă pe tărâm austriac. „Ar fi trebuit să jucăm cu Nürnberg, dar din cauza timpului ploios nemţii nu prea vor. Vom găsi alt adversar“, a afirmat antrenorul secund al vâlcenilor, Mitică Teleşpan.
CF Chimia are stabilite şi alte amicale la Kaprun: pe 27 iulie cu Ankaragucu (Turcia), pe 29 iulie cu Iraklis (Grecia) şi pe 31 iulie cu Padova (Italia). „Pentru 23 şi 25 iulie căutăm alte două formaţii pentru amicale. Avem de unde alege, sunt multe echipe aici“, a mai spus Teleşpan. Principalul Ilievski s-a decis în ultimul moment să plece cu echipa în Austria, dar nu a semnat un contract cu gruparea din Zăvoi, aşteptând să se clarifice problema acţionariatului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU