13.4 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportRoxana Gatzel nu vrea să plece de la Vâlcea

Roxana Gatzel nu vrea să plece de la Vâlcea

Chimista Roxana Gatzel ratează Olimpiada din cauza accidentărilor, dar le va ţine pumnii colegelor sale.

Cea mai ghinionistă jucătoare din lotul campioanei României la handbal feminin, Roxana Gatzel, a jucat foarte puţin pentru Oltchim în ultimii doi ani, şase luni fiind suspendată de Federaţia Europeană de Handbal pentru dublă semnătură şi alte câteva luni fiind accidentată. Centrul chimist a fost titular de drept la naţionala feminină, dar a pierdut participarea la Jocurile Olimpice tot din cauza accidentărilor şi spune că îi va fi greu în faţa televizorului: „Pentru orice sportiv visul este participarea la Jocurile Olimpice. Şi eu mi-am dorit acest lucru, am muncit din greu, dar am avut ghinion. Îmi va fi mai greu să văd meciurile la televizor decât mi-ar fi fost pe teren, dar le ţin pumnii fetelor şi sper să se întoarcă acasă cu o medalie. Le cunosc bine, au valoare să se bată pentru primele poziţii ale clasamentului. Cât despre mine, nu ştiu dacă voi mai prinde o Olimpiadă, dar speranţa moare ultima“.

„Mă simt excelent, sper să fi spart ghinioanele“

„Ca în ultimii doi ani nu am avut niciodată aşa ghinioane. Am fost suspendată, am fost accidentată, mi-am revenit, apoi iar m-am accidentat… Bine că a trecut, acum mă simt bine, mă antrenez normal şi sper să fi spart toate ghinioanele. Urmează un campionat greu, o participare în Liga Campionilor şi mă voi strădui să ajut echipa cât mai mult“, a completat Roxana Gatzel.
Chimista crede că Oltchim poate face o nouă figură frumoasă în Liga Campionilor: „Toţi iubitorii handbalului din Râmnic vor să ajungem în semifinale măcar. Va fi greu, dar ne vom bate pentru fiecare punct pus în joc şi vom încerca să nu mai repetăm greşelile din sezonul trecut. Vrem să ne luăm revanşa faţă de Lada Togliatti, dar e clar că toate echipele din grupă au valoare şi îşi doresc calificarea“.

„Vreau să îmi onorez contractul cu Oltchim“

Roxana Gatzel nu comentează plecarea lui Gheorghe Tadici de la Vâlcea şi  dezminte zvonurile conform cărora şi-ar dori să părăsească echipa Oltchim: „Nici nu se pune problema. Eu am semnat prelungirea contractului cu Oltchim Râmnicu Vâlcea pentru încă două sezoane, vreau să îmi onorez acest contract şi să joc cât mai mult. Îmi este dor să joc şi să ajut echipa. La Vâlcea m-am simţit excelent, nu am motive să plec“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS