22 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportPopa se plânge de apărare

Popa se plânge de apărare

După ce Nicolo Napoli s-a declarat îngrijorat de forma arătată de fundaşii săi în meciurile de pregătire, ieri antrenorul Politehnicii Iaşi, prima adversară a Ştiinţei din noul sezon, s-a plâns şi el de apărare. Ionuţ Popa a precizat că defensiva este capitolul la care gruparea moldoveană stă cel mai rău în prezent, din acest motiv fiind nevoit să improvizeze în partidele amicale.
„Dacă am un compartiment la care nu stau foarte bine, acela este defensiva. Nu am dubluri pe flancuri şi asta mă nemulţumeşte. Am jucat cu Buta şi cu Ilie pe dreapta în ultimele meciuri, dar nici unul nu este de meserie. Pe stânga îl am pe Pecnik şi atât. Am testat doi jucători străini, pe Alivodic şi pe Radulovic, dar primul vine dintr-un sistem cu libero şi nu poate juca în linie, în timp ce Radulovic e bun, dar prea scund. Are doar 1,65 metri. Dacă nu vom mai aduce nimic, ne vom descurca greu cu ce avem“, s-a plâns Ionuţ Popa.
Tehnicianul ieşenilor s-a declarat nemulţumit şi de uşurinţa cu care jucătorii săi ratează. „Dacă în anii trecuţi stăteam prost la capitolul atac, acum ne-am întărit mult în ofensivă, am adus jucători buni, cunoscuţi. Ratăm însă prea mult. Am dat puţine goluri în meciurile amicale, din cauză că Viveiros, Tănasă şi ceilalţi atacanţi au ratat mult. Sper să nu se întâmple la fel şi în campionat. Sper să fim în formă maximă la prima etapă şi să scoatem un rezultat bun la Craiova“, a mai spus Popa.
Poli Iaşi a mai achiziţionat ieri un jucător. Mijlocaşul Mircea Oprea a semnat cu gruparea din Copou un contract valabil pe trei ani, el venind de la Ceahlăul Piatra Neamţ din postura de fotbalist liber de contract.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU