14 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportMarica, la primul hat-trick la Stuttgart

Marica, la primul hat-trick la Stuttgart

Hotărât să revină la forma care l-a consacrat, atacantul român Ciprian Marica s-a antrenat intens în ultima perioadă, vizând ocuparea unui loc în primul unsprezece al formaţiei VfB Stuttgart, dar şi recâştigarea postului de titular în naţionala României. Marica a înscris de trei ori în opt minute într-un meci amical susţinut de VfB Stuttgart, marţi seară, împotriva formaţiei FC Augsburg din 2.Bundesliga, care s-a încheiat cu scorul de 4-1.
Simak a deschis scorul pentru Stuttgart, în minutul 18, iar Torghelle a restabilit egalitatea înainte de pauză. Atacantul român a fost trimis pe teren în locul lui Cacau, la începutul reprizei secunde al partidei care s-a disputat pe arena „Rosenaustadion“ din Augsburg. El şi-a adus formaţia în avantaj în minutul 55, când a fructificat cu capul centrarea lui Sebastian Rudy. Cinci minute mai târziu, Marica a „schimbat“ din nou tabela, la capătul unei acţiuni personale, şi a stabilit scorul final al partidei în minutul 63, când a reluat imparabil centrarea lui Manuel Fischer. Să remarcăm că în repriza a doua a acestei partide de verificare, buturile echipei FC Augsburg au fost apărate de fostul portar al Stelei, Vasili Hamutovski.
La finalul meciului de pe „Rosenaustadion“, tehnicianul lui VfB Stuttgart, Armin Veh, a recunoscut că a fost impresionat de prestaţia atacantului român.
„Ciprian a arătat că are clasă. Acum aştept să marcheze goluri şi în meciurile oficiale“, a spus Veh pentru publicaţia Bild, care a scris că „atacantul român a fost inteligent şi a reuşit primul său hat-trick de când evoluează la VfB Stuttgart“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU