21.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportJeremie Njock vrea să fie liber de contract

Jeremie Njock vrea să fie liber de contract

După ce a anunţat că ar fi accidentat, camerunezul a cerut Ştiinţei printr-un avocat să rupă înţelegerea care mai este valabilă doi ani.

Accidentarea lui Jeremie Njcok pare să fie doar o închipuire a fotbalistului african sau, mai degrabă, o strategie a atacantului, care vrea să scape de contractul cu Universitatea. Cu toate acestea, oficialii grupării oltene nici nu vor să audă de o eventuală despărţire de camerunez. „Njock are mare tupeu. După ce că nu a venit la pregătire, chiar şi accidentat, vrea acum să devină liber de contract. A pus un avocat să ne ceară să devină liber. Păi dacă el spune că este accidentat până în martie, de ce vrea să devină liber? Mai are doi ani contract şi nu-i dăm drumul“, a declarat, duminică seară, Adrian Mititelu la Radio Oltenia Craiova. Mititelu a lăsat să se înţeleagă că nici actualul club al camerunezului, FC Tubize, nu este străin de acest caz. „Am cerut cartea verde celor de la Tubize, iar ei nu au trimis-o. În schimb, am primit o hârtie prin care se relatează faptul că Njock este accidentat. Înseamnă că nu este ceva în regulă. Exact cum bănuiam. Este încă o şmecherie a lui Njock“, a susţinut finanţatorul juveţilor.

Tribune cu bani de la primărie

Finanţatorul Universităţii Craiova, Adrian Mititelu, nu a fost mişcat de anunţul primarului Antonie Solomon, care declarase recent că vrea să concesioneze Ştiinţei stadionul „Ion Oblemenco“ pe o perioadă mai mare.
Mititelu susţine că, dacă legile în fotbalul din România s-ar aplica întocmai, echipa din Bănie nu ar mai primi dreptul să joace pe „Ion Oblemenco“, din cauza problemelor de infrastructură.
„Cu siguranţă nu am primi aviz din partea FRF dacă ar analiza corect. La un cutremur de o intensitate mai mare, ar fi o adevărată tragedie. Am auzit şi eu că primarul a declarat că dă stadionul pe 25 de ani, dar vă spun eu că îl dă ca să scape de el. Tot degeaba, dacă nu face nimic în el. Nu vreau să se supere suporterii, însă eu cred că am făcut destule. Am făcut tribuna oficială ca să nu ne facem de râs în faţa oaspeţilor. Vom termina gazonul şi vă asigur că este cel mai frumos şi bun din ţară, însă partea cu tribunele cred că revine primăriei. Vom avea o discuţie până la startul sezonului cu cei de la primărie, să vedem în ce condiţii vor ajuta echipa“, a dezvăluit Mititelu.

Calcule pentru Andrei Ionescu

Finanţatorul Universităţii Craiova a vorbit şi despre situaţia lui Andrei Ionescu. „Andrei este acum plecat în Olanda. Are din partea noastră un act adiţional şi se poate pregăti cu cine vrea până pe 15 august. Poate fi cumpărat de orice echipă care dă două milioane de euro pe el. Am văzut că au apărut declaraţii din partea lui şi a familiei sale, că solicităm prea mult, că Dică, jucător de naţională, a plecat pe această sumă. Aşa este, însă omit să afirme că Andrei avea contractul aproape cât Dică. Plus că Dică are 28 de ani, iar Andrei este jucător de perspectivă. Încă un lucru pe care vreau să-l lămuresc. Andrei peste doi ani este liber să plece. Mai are doar doi ani de contract cu noi. Nu este adevărat că mai are patru ani. Vă spun însă că Andrei este un jucător bun, care şi după doi ani de pauză poate să ajungă un fotbalist bun“, a adăugat Mititelu. „Micul Balaci“ a ratat pregătirea din această vară şi speră că va reuşi să convingă un club din Ţara Lalelelor să dea banii pentru el.
Între timp, la Craiova, colegii săi se pregătesc intens pentru reluarea campionatului. Alb-albaştrii vor pleca astăzi la Buzău, mâine-seară urmând să susţină amicalul cu Gloria din localitate. Juveţii vor reveni joi la Craiova şi vor evolua sâmbătă în ultimul test de verificare, în compania echipei de Liga a II-a, Jiul Petroşani, acesta urmând să se desfăşoare pe stadionul „Extensiv“, de la ora 18.30.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

9 COMENTARII