10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportBute îşi apără titlul în octombrie, la Montreal

Bute îşi apără titlul în octombrie, la Montreal

Campionul mondial de box profesionist la categoria supermijlocie, versiunea IBF, Lucian Bute, îşi va apăra titlul în faţa mexicanului Librado Andrade, în cadrul unei gale care va avea loc pe 24 octombrie, la Montreal, informează presa canadiană.
„Mă aşteaptă o mare provocare pe 24 octombrie, dar voi avea fanii alături de mine. Pentru public o să fie un spectacol pe cinste. Andrade este un boxer bun, îl respect, dar nu am nici cea mai mică îndoială că îmi voi păstra titlul de campion“, a declarat Lucian Bute.
Andrade (29 de ani), care are în cariera sa de la profesionism doar un singur meci pierdut, a spus că este încrezător în şansele sale de a deveni campion mondial: „Oraşul Montreal este sinonim cu succesul, pentru mine. Am devenit chalanger la titlu după victoria cu Otis Grant şi acum voi deveni campion mondial. Bute este bun, va avea publicul de partea lui, dar nu îi va fi de ajuns. Îi sunt superior şi voi pleca de la Montreal cu centura de campion la brâu“.
Lucian Bute a devenit campion mondial în 2007, când l-a învins pe deţinătorul centurii, columbianul Alejandro Berrio, într-o gală care s-a disputat tot la Montreal. Apoi, Bute şi-a apărat titlul în martie, când a trecut de americanul William Joppy.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS