16.2 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportAndrei Ionescu a plecat în Olanda

Andrei Ionescu a plecat în Olanda

„Micul Balaci“ dă probe în Ţara Lalelelor, sperând că va găsi o echipă care să plătească două milioane de euro pentru el.

Trimis iniţial la echipa a doua, Andrei Ionescu ar putea ajunge în cele urmă în campionatul olandez. El s-a dus deja în Ţara Lalelelor, unde, cu ajutorul lui Ovidiu Stîngă, va susţine probe la câteva echipe, în funcţie de jocul său, dar şi de negocieri urmând să se ia o decizie. După cum se ştie, Adrian Mititelu, finanţatorul Universităţii, anunţase că îl lasă pe Ionescu să plece la orice echipă care dă două milioane de euro pe el. Este greu de crezut însă că grupările batave se vor înghesui să dea aceşti bani pe Andrei Ionescu, dar, în condiţiile în care nu prea mai există cale de împăcare între el şi club, n-ar fi exclus ca preţul cerut de Universitatea să mai scadă.

Crişan a sunat adunarea

Dacă nu se va transfera în Olanda, Ionescu ar putea ajunge la echipa a doua, care urmează să meargă într-un stagiu de pregătire în Austria. „Satelitul“ s-a reunit aseară sub comanda antrenorului Ştefan Crişan. Cei 13 jucători care au răspuns prezent sunt: Neagoe, Mecea, Mirescu, Buleică, Nicolae, Flori, Neacşu, Giurcă, Lori, Ştoiu, Glodeanu, Găman şi Niţă. La revenirea echipei mari din Olanda, lotul „satelitului“ va fi completat cu jucătorii pe care Napoli nu-i va opri sub comanda sa. Universitatea II Craiova va evolua în campionatul viitor tot în judeţ, deşi la un moment dat s-a încercat o colaborare cu FC Caracal, în Liga a III-a. Afacerea a căzut pentru că Mititelu voia ca echipa să joace la Craiova, situaţie cu care nu au fost de acord cei din Caracal.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

4 COMENTARII