8.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportAdebayor şi Ronaldinho, prea scumpi pentru Milan

Adebayor şi Ronaldinho, prea scumpi pentru Milan

Conform vicepreşedintelui grupării „rossonera“, Adriano Galliani, Arsenal solicită o sumă exorbitantă pentru atacantul togolez, în timp ce starul brazilian vrea un salariu foarte mare.

AC Milan i-a achiziţionat în această vară pe Borriello, Zambrotta şi Flamini, însă fanii formaţiei „rossonera“ aşteaptă ca gruparea premierului Berlusconi să aducă şi vedetele promise, Adebayor şi Ronaldinho. Sunt însă şanse mici ca Milan să reuşească să-i transfere pe cei doi fotbalişti, Arsenal solicitând o sumă exorbitantă pentru Adebayor, în timp ce Ronaldinho vrea un salariu foarte mare. Acesta este motivul pentru care vicepreşedintele lui AC Milan, Adriano Galliani, i-a rugat pe suporteri să nu fie dezamăgiţi dacă pe „San Siro“ nu vor mai ajunge nici Adebayor şi nici Ronaldinho.
„Vom mai face transferuri, dar fanii să nu uite că, în ciuda faptului că nu ne-am calificat în Liga Campionilor, jucătorii importanţi au rămas alături de echipă. Nu înţeleg de ce suporterii nu se bucură de sosirea lui Borriello, care a marcat 19 goluri în Serie A, sau de transferurile lui Zambrotta şi Flamini, care sunt adevăraţi campioni. Ca susţinător, sper că la Milan vor mai ajunge nume mari, dar să nu uităm că deja avem o formaţie foarte bună“, a spus Galliani

„Scump, domn’e, scump!“

Adriano Galliani susţine că Ronaldinho a refuzat oferta de la Manchester City, dar a cerut clubului din Serie A un salariu prea mare. Manchester City a făcut o ofertă pentru jucătorul brazilian, dar fratele şi, totodată, agentul său a spus că transferul la AC Milan este rezolvat în proporţie de 90 la sută, însă Galliani a explicat că salariul reprezintă o problemă importantă, acesta fiind şi motivul pentru care a refuzat să plece la Manchester City.
„Ronaldinho nu este în planurile antrenorului Barcelonei pentru sezonul viitor, aşa că are un preţ favorabil. Problema este salariul, iar dacă noi l-am accepta, suma totală ar fi prea mare. Un împrumut? Asta depinde de Barcelona. Ronaldinho a refuzat deja oferta de la City, care era dispus să-i ofere dublu faţă de ceea ce am propus noi“, a dezvăluit Galliani.
Vicepreşedintele lui AC Milan a precizat că este în continuare interesat de transferul lui Adebayor de la Arsenal, dar este în competiţie cu Barcelona pentru atacantul togolez.
„Adebayor are Milanul în minte, dar dacă voi fi învins de Barcelona nu este pentru că eu sunt un nebun. Este dificil să concurezi cu echipele care au mai multe venituri şi un sistem de taxe mai bun. Wenger a stabilit o întâlnire la Nisa, dar este inutil să mai merg. Mi-a spus că vrea 45 de milioane de euro, o sumă imposibilă. Acum un an, Milanul i-a oferit lui Thierry Henry aceiaşi bani ca la Barcelona, dar acolo câştigă cu 50% în plus“, a menţionat vicepreşedintele Galliani.

Kaka nu este de vânzare

Adriano Galliani a confirmat că echipa Chelsea Londra s-a interesat de posibilitatea de a-l cumpăra pe internaţionalul brazilian Kaka, în schimbul căruia gruparea patronată de Roman Abramovici oferă o sumă foarte mare de bani.
„Pentru Kaka există o ofertă uriaşă, venită din partea lui Chelsea“, a afirmat oficialul milanez, care a precizat că şi de mijlocaşul Andrea Pirlo se interesează mai multe echipe, dar că gruparea „rossonera“ nu este dispusă să se despartă de cei doi.
Managerul finalistei Champions League, Luiz Felipe Scolari, cel care l-a promovat pe Kaka în naţionala Braziliei pe vremea când era selecţionerul acesteia, îl doreşte foarte mult pe fotbalistul Milanului pe „Stamford Bridge“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS