10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportPandurii, neînvinsă în amicale

Pandurii, neînvinsă în amicale

Gruparea gorjeană a susţinut cinci jocuri de verificare în perioada de pregătire, reuşind să câştige patru dintre ele, iar unul s-a terminat la egalitate.

Pandurii Târgu Jiu a încheiat la egalitate, scor 1-1, meciul amical susţinut în cadrul stagiului de pregătire din Austria în compania echipei de primă ligă din Ucraina, Karpaty Lvov. Jocul s-a disputat în Ungaria, în localitatea Buk, gorjenii fiind nevoiţi să parcurgă peste 150 de kilometri pentru acest amical. Golul echipei lui Eugen Neagoe a fost marcat de către slovenul Jaka Stromajer, la a doua reuşită în cantonamentul de la Eichgraben. Antrenorul Eugen Neagoe a utilizat un clasic 4-4-2, cu Mingote – Popete, Rus, Chibulcutean, Cardoso – Dedu, Nalaţi, Vancea, Vasilache – Tilincă, Piţurcă, scorul la pauză fiind 0-0. În partea a doua a jocului, „Geană“ i-a trimis în teren pe Ghindeanu, Rusu, Stângă, Arrieta, Păcurar, Orac, Stromajer, Adi Popescu, Mândrean şi Ignacio, slovenul reuşind să înscrie golul care menţine imaculată rubrica de înfrângeri pentru Pandurii Târgu Jiu în perioada de pregătire. Trupa lui Eugen Neagoe a mai disputat până acum patru jocuri de verificare, cu Minerul Mătăsari (liga a III-a), scor 2-0, SKN St. Polten (liga a II-a, Austria), scor 2-0, FK Dac 1904 (liga I, Slovacia), scor 1-0 şi SV Wurmla (liga a III-a, Austria), scor 2-0. Astăzi, de la ora 18.00, Pandurii Târgu Jiu are programat un nou test, în compania formaţiei croate FC Zadar, iar mâine întâlneşte Gloria Bistriţa.
„Cei de la Bistriţa ne-au cerut să jucăm pe 8 iulie şi am acceptat, chiar dacă pe 7 iulie avem meci programat cu croaţii de la FC Zadar. Voi face două echipe diferite, care vor evolua în cele două partide şi nu vor fi probleme“, a declarat Eugen Neagoe. Pentru că s-a acumulat o stare de oboseală, tehnicienii grupării gorjene le vor acorda jucătorilor o zi liberă după amicalul cu Gloria Bistriţa. „Băieţii sunt obosiţi după două antrenamente pe zi – atunci când au avut doar unul, au avut şi meciuri – deci, s-a acumulat oboseala şi au nevoie de un liber pe care-l vor primi miercuri, joi având de susţinut ultimul meci, cu Velez Mostar“, a declarat antrenorul secund, Florin Bejinaru.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS