13.1 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportOltenii, pro şi contra Mircea Sandu

Oltenii, pro şi contra Mircea Sandu

Adrian Mititelu, patronul Ştiinţei, e gată să intre în luptă alături de „Naşu“, în timp ce şeful de la Pandurii, Marin Condescu, nu-l iartă pe preşedintele FRF după ce a pierdut 500.000 de euro.

Preşedintele consiliului director al Universităţii Craiova, Adrian Mititelu, a declarat că îl va susţine pe Mircea Sandu (foto) în cazul în care se va pune problema înlocuirii acestuia în urma scandalului „Valiza“. Finanţatorul echipei din Bănie a spus că FRF a avut de câştigat cât timp Sandu a fost în fruntea conducerii. „Universitatea Craiova consideră că Mircea Sandu este omul potrivit la locul potrivit, deşi a mai greşit în trecut. Mircea Sandu a reuşit acum să ajungă la apogeu şi are o imagine foarte bună în afara României. Nu poate fi dat jos pentru că un grup de oameni doreşte acest lucru. Doar nu e Becali un Anghel «Şaptecai», să ne conducă la o răscoală“, a comentat Mititelu.

Totul până la bani

Preşedintele echipei Pandurii, Marin Condescu, nu este la fel de convins de „binefacerile“ lui Mircea Sandu. Condescu susţine demersul lui Becali de a-l schimba pe Mircea Sandu din fruntea FRF. „Dacă Gigi Becali va propune acest lucru, îl voi susţine. De la mine are 60 de voturi. Sunt multe probleme în FRF, iar circul ăsta din Ligă şi Federaţie este de tot râsul. Trebuie să schimbăm ceva! Mircea Sandu să nu creadă că este un act de răzbunare. Dar sunt abateri foarte grave prin federaţie şi Ligă“, a declarat oficialul clubului Pandurii. Condescu se consideră înşelat de către cele două foruri fotbalistice, FRF şi LPF, care au refuzat să se autosesizeze în cazul FC Vaslui, gruparea patronată de Adrian Porumboiu folosind în meciul direct şase jucători extracomunitari, unul mai mult decât prevede regulamentul, şi ameninţă că se va adresa Tribunalului Sportiv de la Lausane. Pentru a ajunge la TAS, comisiile din România trebuie să ia o decizie definitivă, însă cazul este tărăgănat nejustificat. Miza acestui caz pentru clubul din Târgu Jiu ar fi banii din drepturile TV, peste 500.000 de euro fiind în joc, iar pentru FC Vaslui, participarea în Cupa UEFA Intertoto.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS