12.6 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportBoldici zice că Mitică Dragomir este un mincinos

Boldici zice că Mitică Dragomir este un mincinos

Secundul lui Piţurcă este surprins de afirmaţiile răutăcioase ale preşedintelui LPF, susţinând că, după revenirea tricolorilor acasă de la Euro 2008, au început atacuri nejustificate din toate părţile.

– După „războiul“ din Elveţia şi Austria au apărut multe poveşti despre tricolori, despre staff-ul României, multe opinii şi critici…
– Aşa-i la noi. După opt ani de absenţă, ne-am calificat la un turneu final, am fost felicitaţi, am fost un fel de eroi, iar acum suntem terfeliţi de cine nici nu te aştepţi. Înainte de plecarea spre turneul final, unde am fost într-o grupă pe care nu vreau să mi-o mai amintesc, toţi ne ziceau să fim atenţi să nu luăm multe goluri, să nu ne facem de râs ş.a.m.d. Am fost egalii campioanei şi vicecampioanei lumii, am pierdut doar un meci şi, gata, unii s-au năpustit ca uliii asupra lui Piţi, a celorlalţi din staff-ul naţionalei, asupra tuturor. Parcă ar fi un fel comandă!

Presiunea asupra tricolorilor şi-a spus cuvântul în meciul cu Olanda

– Ce s-a întâmplat în meciul cu Olanda, că n-am mai jucat aşa cum, de exemplu, am evoluat în partida cu Italia, deşi această întâlnire cu batavii lui Van Basten era decisivă pentru noi?
– A fost o presiune mare, mult mai mare decât în primele două întâlniri. A fost şi chestiunea aceea că am avut calificarea în mână în meciul cu Italia şi astfel partida cu Olanda a devenit capitală, cu o încărcătură teribilă. Jucând sub această presiune, tricolorii au cedat. Chestiuni normale în fotbal.
– Preşedintele LPF, care nu a fost în hotelul tricolorilor la turneul final al Euro 2008, a afirmat că acolo ar fi fost o vânzoleală nefirească şi că ar fi fost femei…
– E o minciună sfruntată! Chiar nu înţelegem de ce a putut inventa o asemenea poveste! Soţiile jucătorilor au primit acreditare şi au avut acces în hotel pentru aproape o oră şi jumătate, la o cafea cu fotbaliştii, atât.
– „Corleone“ a mai afirmat că acolo a fost o organizare de divizia C, îi atacă încontinuu pe cei doi federali, Lupescu şi Prunea. De fapt, ce urmăreşte Mitică Dragomir?
– Sunt problemele lor, nu le cunosc, nu mă interesează şi nu vreau să intru în vreo polemică, nu fac comentarii. Am un contract cu FRF şi îmi văd de treaba mea.
– Zilele acestea, şi Cornel Dinu s-a luat de toţi colaboratorii din staff-ul lui Piţurcă, implicit şi de Gabi Boldici. Nici asta nu comentaţi?
– Nu intru în polemică cu domnul Cornel Dinu. Asta-i părerea dumnealui, îl priveşte. Ce aş putea să zic, de fapt? Este afirmaţia unui fost selecţioner fără rezultate la echipa naţională, iar când cineva are rezultate, domnul Cornel Dinu trebuie să spună ceva. Este nedrept. S-a luat de Anghel Iordănescu, s-a luat de mulţi antrenori. Mă abţin.

Mă pregătesc de nunta lui Cristi Chivu

– Peste trei săptămâni începe nebunia internă, va fi un sezon al luptei între noua stea a provinciei, CFR Cluj, şi echipele din Capitală?
– Cred că, într-adevăr, aşa va fi lupta şi acest sezon.
– Craiova?
– A trecut şi peste echipa noastră un an de competiţie, s-au mai maturizat unii tineri, alţii bat la porţile afirmării. Ar trebui să facem şi noi altă figură, mai mult decât acest modest loc IX. Este adevărat, sperăm la o figură mai frumoasă la fiecare început de an… Poate în această ediţie de campionat reuşesc băieţii să ducă Universitatea în cupele europene.
– Ce faceţi, unde sunteţi?
– Sunt la Olăneşti şi mă pregătesc să plec spre Capitală, la nunta lui Cristi Chivu, din acest weekend.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

2 COMENTARII