Acasă Sport Safina, perdantă în faţa unei anonime

Safina, perdantă în faţa unei anonime

Tenismana thailandeză Tamarine Tanasugarn, venită din calificări, a reuşit să producă marea surpriză de la Ordina Open. Ea s-a impus în faţa rusoaicei Dinara Safina (9 WTA), cu scorul de 7-5, 6-3, în cadrul finalei turneului olandez, succes în urma căruia a primit un cec în valoare de 28.000 de dolari şi 140 de puncte WTA.
„Astăzi joci bine, iar mâine nu mai eşti acelaşi pe teren. Tamarine Tanasugarn joacă foarte diferit, are nişte unghiuri imposibile şi m-a scos din minţi“, a spus după meci finalista de la Roland Garros, Dinara Safina. Aceasta a trecut în semifinale de Elena Dementieva, în timp ce thailandeza s-a impus în faţa Alonei Bondarenko (Ucraina).
Tamarine Tanasugarn, care are 32 de ani şi ocupă locul 60 în clasamentul WTA, a jucat şi în competiţia de dublu, unde a făcut pereche cu românca Andreea Ehrit-Vanc, alături de care a ajuns în semifinale.
Tot la feminin, poloneza Agnieszka Radwanska (19 ani, locul 14 WTA) a câştigat turneul pe iarbă de la Eastbourne (Marea Britanie), care a avut premii totale de 600.000 de dolari. În ultimul act, poloneza, a patra favorită, a trecut de rusoaica Nadia Petrova (nr. 8), în trei seturi, scor 6-4, 6-7 (11), 6-4.

De copil i-a plăcut sportul, iar jocurile preferate sunt baschetul şi fotbalul, pe care le-a practicat cu o mică „tentă” de performanță. Este o persoană spontană care doreşte să înveţe în permanență lucruri noi.
Exit mobile version