8.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportRuxandra Dragomir nu vrea la Olimpiadă

Ruxandra Dragomir nu vrea la Olimpiadă

Căpitanul echipei feminine de tenis a României, Ruxandra Dragomir, a afirmat că va ceda locul său la Jocurile Olimpice de la Beijing altui antrenor.
„Eu sunt unul dintre antrenorii nominalizaţi de Federaţia Română de Tenis la Comitetul Olimpic Sportiv Român pentru a participa la Olimpiada din China. Din cauză că la feminin România va avea o singură jucătoare (Sorana Cîrstea – n.r.), m-am gândit să cedez acest loc altui antrenor“, a spus Ruxandra Dragomir, care l-a propus pe actualul tehnician al Soranei Cîrstea, Alina Tecşor.
La tenis, România va fi reprezentată la Olimpiada de vară de doi sportivi, Sorana Cîrstea şi Victor Hănescu.
Dumitru Hărădău, preşedintele interimar al FR Tenis, a precizat că în Comitetul Director s-a decis ca la Olimpiadă să meargă, alături de Cîrstea şi Hănescu, doi antrenori, Toma Firicel şi Alina Tecşor. Reprezentantul FRT a menţionat că, în continuare, Comitetul Executiv al COSR va stabili numele singurului antrenor care va face deplasarea în China.
În ceea ce o priveşte pe Sorana Cîrstea, tenismana noastră a pierdut în faţa rusoaicei Elena Dementieva (5 WTA) în sferturile de finală ale turneului de 175.000 de dolari de la ‘s-Hertogenbosch, scor 6-2, 6-4, primind 35 de puncte WTA şi 4.550 de dolari.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS