22 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024

Scurte ştiri

Liv Tyler i-a adus un omagiu mamei sale

Actriţa Liv Tyler i-a adus un adevărat omagiu mamei sale, manechinul şi cântăreaţa Bebe Buell, despre care a declarat că a fost cea care i-a dat cele mai bune sfaturi referitoare la bărbaţi, informează site-ul Yahoo!News. „Mama mea mi-a dat cele mai bune sfaturi în legătură cu bărbaţii. Mi-a spus de foarte multe ori că trebuie să fiu atentă, că bărbaţii pot fi neserioşi, dar alteori pot fi minunaţi“, a declarat Liv, într-un interviu acordat recent revistei Cosmopolitan. „Mama mea a avut o reputaţie nu prea bună, însă aceasta era o părere nedreaptă a oamenilor. De câte ori era văzută cu un bărbat i se atribuia o relaţie cu acesta. Era descrisă ca o femeie uşoară când, în realitate, nu era. Am văzut-o suferind. A făcut tot ceea ce i-a stat în putinţă pentru a evita să trec şi eu prin încercările grele prin care a trecut ea. Mi-am promis că, atunci când o să fiu mare, nu o să fac aceleaşi greşeli pe care le-a făcut ea“, a spus Liv Tyler. În afară de relaţia pe care a avut-o cu Steven Tyler, solistul trupei Aerosmith, Bebe Buell a avut legături cu mai multe vedete rock precum Mick Jagger, Iggy Pop, David Bowie sau Elvis Costello. Atunci când a rămas însărcinată cu Liv, ea avea o relaţie cu Todd Rundgren de mai mult timp. Bebe nu i-a dezvăluit fiicei sale identitatea tatălui său decât la sfârşitul anilor ’80.

„Naşul“ – cel mai bun film cu gangsteri

Filmul „Naşul“ al regizorului Francis Ford Coppola a fost desemnat de American Film Institute (AFI) cel mai bun film cu gangsteri al tuturor timpurilor. După cum informează agenţia italiană de presă Ansa, ca în fiecare an, reprezentanţii AFI au realizat un top în care au ales zece pelicule, divizate în zece categorii, care au făcut istorie în cinematografie. Astfel, alături de filmul „Naşul“, desemnat cel mai bun film cu gangsteri care a fost realizat până acum, la categoria animaţie a fost aleasă pelicula „Albă ca Zăpada şi cei şapte pitici“ din 1937. La categoria fantezie, cel mai bun film din istoria cinematografiei a fost ales „Vrăjitorul din Oz“ din 1939. Cel mai bun SF a fost desemnat „2001: Odiseea spaţiului“ din anul 1968, iar cel mai bun film de sport din toate timpurile a fost numit „Raging Bull“ din 1980.

Emma Watson, imaginea parfumului Coco Mademoiselle

Actriţa britanică Emma Watson, interpreta personajului Hermione din filmul „Harry Potter“, este noua imagine a parfumului Coco Mademoiselle. După cum informează site-ul 7sur7.be, actriţa de 18 ani este succesoarea colegei sale de breaslă Keira Knightley, al cărei contract s-a terminat. Emma a semnat recent un contract pe doi ani cu casa Chanel, pentru a asigura promovarea parfumului. Potrivit unor informaţii furnizate de tabloidul britanic The Sun, valoarea contractului se ridică la aproximativ trei milioane de lire sterline, adică la peste 3,8 milioane de euro.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS